Derici: "Vatandaşın Memleket Partisi'ne ihtiyacı var"

Derici: "Vatandaşın Memleket Partisi'ne ihtiyacı var"

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici, Denizli İl teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgi ve alakanın altını çiziyor

Genel seçimlere sayılı süre kalmışken Memleket Partisi de diğer siyasi partiler gibi ilçeleri gezmeye, esnafları ziyaret etmeye ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. İlk kez seçime girecek olan Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici de kendilerinin gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulundu. İnsanların sadece seçim sürecinde ziyaret edilmesine sitem ettiğini belirten Milletvekili Adayı Erhan Derici, yaptıkları ziyaretlerde insanların dertlerine derman olacaklarını, vatandaşın ilgisinden de memnun olduklarını belirtti.

'İNSANLARA 3. BİR YOL OLARAK GELİYORUZ'

Milletvekili Adayı Derici, "Genç bir partiyle, genç bir ekip ile var olan siyasi mantığın uzağında, insanlarımıza gerçek bir çözüm arama umuduyla bu yola çıktık. Güzel şehrimizin, Denizli'mizin esnafının derdi var. Bu sokaklarda koşuşturan çocukların, onları evinde bekleyen annelerin, aile geçindirmeye çalışan, didinen insanların derdi var. Biz vatandaşımızı dinliyoruz. Sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Görüyoruz ki vatandaşın adalete, esnafın desteğe, öğrencinin gelecek umuduna, öğretmenin kadroya, işçinin işe, memurun adil işe alıma, kısacası Denizli'nin MEMLEKET'e ihtiyacı var. Sağolsun vatandaşlarımız bizi içlerinden biri olarak görüyor. Bize olan bu güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyorum. İnşallah dertlerine derman olmak istediğimiz Denizlili hemşerilerimizin sesi olacağız. Bize inanan, destek veren herkese teşekkür ederim. Ne Cumhur ne Millet diyerek, vatandaşa 3. bir seçenek olarak geliyoruz, yolumuz açık olsun." ifadelerini kullandı.