Derici, "Kazanan Emekçimiz olacak"

Derici, "Kazanan Emekçimiz olacak"

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emeğin ve emekçinin önemine değindi.

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emeğin ve emekçinin önemine değindi.  Derici, “Sadece 1 Mayıs’ta değil, her gün işçi ve emekçinin yanında olacağımıza, onları yalnız bırakmayacağımıza ve Allah nasip ederse onların bütün sorunlarını Meclis’e taşıyıp çözüm arayacağıma söz veriyorum” dedi.

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Erhan Derici,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı; “İşveren ve işçi ayrılmaz bir bütündür” diyen Derici, “İşçi ekonominin ve kalkınmanın temel taşıdır. Onlar olmadan işverenlerde ekonomimizde yarım kalır. Hem şimdi hem sonraki dönemde Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin yolunda başta işçi ve emekçi olmak üzere halkın sesi olmaya, onların hakkını savunmaya devam edeceğiz. Denizli’de vatandaşımızın derdini dinlerken işçi kardeşlerimizin, emekçi kardeşlerimizin taleplerini ve şikâyetlerine dikkat ediyoruz” dedi.

Derici, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Sadece 1 Mayıs’ta değil, her gün işçi ve emekçinin yanında olacağımıza, onları yalnız bırakmayacağımıza ve Allah nasip ederse onların bütün sorunlarını Meclis’e taşıyıp çözüm arayacağıma söz veriyorum. Alın teri, özveri ve emekleriyle ülkemizin kalkınmasında en büyük pay sahibi olan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum”.