DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDULAR

DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDULAR

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Kahramanmaraş’ta bu sabaha karşı meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremde zarar gören vatandaşlar için tek yürek oldu.

Kahramanmaraş’ta bu sabaha karşı meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremde zarar gören vatandaşlar için AK Parti Denizli İl Başkanlığı seferber oldu. AK Parti Denizli İl Başkanlığı, AK Parti Denizli Gençlik Kolları ve AK Parti Denizli Kadın Kolları tarafından yürütülen kampanya doğrultusunda Hatay’da depremzedelere çok sayıda tekstil malzemeleri, bebek bezleri, mama, battaniye gibi ürünler gönderildi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ta bu sabaha karşı meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem yüreklerimizi dağladı. Devletimiz her türlü imkanı ile vatandaşlarımızın yanında. Allah’ın izniyle bu zor günleri birlik beraberlik ve kardeşlikle aşacağız. Deprem bölgesinde göçük altında kalan ve hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah Rahmet Eylesin. Bugün tüm kalbimizle onlara dualarımızı gönderiyoruz. Denizli’de başta AK Parti Teşkilat mensuplarım olmak üzere vatandaşlarımızın da desteği ile Hatay’a deprem bölgesine çok sayıda temel ihtiyaç malzemeleri gönderdik. Bir tır dolusu malzeme Allah’ın izniyle vatandaşlarımıza ulaşacak. Yardımlarımız devam edecek. Bu anlamda vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. AK Parti olarak bizler Milletimizin her zaman yanındayız. Bu menfur hadiseyi en az hasarla atlatmayı temenni ediyoruz. Allah devletimizin ve milletimizin yanında olsun. Millet olmak; acıda, hüzünde, sevinçte zor günde bir ve beraber olmaktır. Bugün acımız, bugün hüznümüz, bugün derdimiz çok büyük. Ama yine bugün, birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimiz de büyük. Allah Milletimizin yâr ve yardımcısı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.