DENOG’dan Kahvaltı Etkinliği

DENOG’dan Kahvaltı Etkinliği

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği, geleneksel kahvaltı etkinliği ile sezona merhaba dedi

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği, geleneksel kahvaltı etkinliği ile sezona merhaba dedi. Dernek Başkanı Nejla Aslan, hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmek ve onlara moral vermek için faaliyetlerini bu yıl da sürdüreceklerini kaydetti.

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği DENOG’un geleneksel kahvaltısı Çamlık’ta My Soho’da yapıldı. Onkoloji gönüllüleri arasında birlik beraberliği sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltıya DENOG yönetimi ve DENOG üyelerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinden çok sayıda katılım oldu.

Kuruluşundan bu yana kanser hastalığı ve erken teşhis konusunda farkındalığı sağlamak, hasta ve hasta yakınlarına moral vermek ve aynı hastalıkla mücadele veren insanlar arasında etkileşimi ve bilgi alışverişini sağlamak amacıyla çalışmalar yapan dernek, saç bağışı kampanyası gibi kampanyalarla da adından söz ettiriyor.

DENOG Başkanı Nejla Aslan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltı etkinliğinde dostlarıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Yaz döneminde derneğin yeni yerine taşındığını ifade eden Nejla Aslan, bu yıl da sezona yüksek bir enerji ve moralle başladıklarını söyledi.

Yeni dönemde de haftada bir gün gönüllü psikolog ile terapi çalışmaları yapılacağını, periyodik olarak uzman konukların katılımıyla konferanslar düzenleneceğini belirten Nejla Aslan hastaların hoşça vakit geçirmelerini ve stres atmalarını sağlayan el sanatları kurslarının da devam edeceğini dile getirdi.