DENOG’da Erken Yılbaşı Eğlencesi yapıldı

DENOG’da Erken Yılbaşı Eğlencesi yapıldı

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği, yılbaşı öncesi dernek binasında erken yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi.

Denizli’de onkoloji hastalığı konusunda farkındalık çalışmalarını sürdüren, hasta ve hasta yakınları arasında dayanışmayı sağlayan DENOG (Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği ), erken yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi.

Dernek üyelerinin yoğun kalıtım gösterdiği etkinlikte, dernek üyeleri müzik eşliğinde oynayıp doyasıya eğlendiler, Evlerinde hazırlayıp getirdikleri ikramlarla açık büfe yılbaşı sofrası kuran DENOG üyeleri, bu özel günde müzik eşliğinde stres attılar.

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği Başkanı Nejla Aslan, geleneksel hale getirdikleri yılbaşı eğlencesinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu özel güne enstrümanları ve sesleriyle eşlik eden üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Özel günlerde gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katılan Pamukkale Üniversitesi Müzik Öğretmenliği ve İnşaat Mühendisliği öğrencisi müzisyenler Kaan Özcan, Eray Hızlı ve Cevat himmetli, uzun zamandır müzikle ilgilendiklerini ifade ederek, bir kez daha DENOG üyeleri ile bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını  ifade ettiler.

Yeni yıl kutlamasında ayrıca bir de hediye çekilişi gerçekleştirildi. Ücretsiz olarak düzenlenen çekilişte etkinliğe katılan davetlilere çektikleri numaralara göre çoğunluğu el emeği ürünlerden oluşan hediyeler dağıtıldı.