DENOG Üyeleri Hurşit Türkay’la coştu

DENOG Üyeleri Hurşit Türkay’la coştu

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği üyeleri, Hurşit Türkay’ın sahne aldığı yeni yıl eğlencesinde bir araya gelerek stres attılar.

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği üyeleri, Hurşit Türkay’ın sahne aldığı yeni yıl eğlencesinde bir araya gelerek stres attılar. Anadolu Folk Rock sanatçısı Hurşit Türkay’ın gitarı ve şarkılarına coşkuyla eşlik eden dernek üyeleri, yeni yıla dans edip şarkı söyleyerek merhaba dediler.

Onkoloji hastaları ve hasta yakınlarına destek amacıyla kurulan Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma Derneği DENOG, Hurşit Türkay’ın gönüllü olarak konser verdiği yeni yıl eğlencesi ile 2021’e veda etti. Yeni yıl partisinde dernek üyeleri, Denizlili sevilen sanatçı Hurşit Türkay’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalara eşlik ederek, dans edip eğlendiler.

Yeni yıl eğlencesinin ardından, DENOG Başkanı Nejla Aslan, sanatçı Hurşit Türkay’a bir teşekkür belgesi verdi. Dernek üyelerinin el emeği ürünlerinden hediye etti.

2021 yılı ile birlikte hastalık ve salgınların geride kalmasını dilediklerini belirten Nejla Aslan, yeni yılda da dernek olarak; toplumu bilinçlendirmek, hasta ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Onkoloji gönüllüleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hurşit Türkay ise kendisinin de bir LÖSEV gönüllüsü olduğunu ifade ederek, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.