DENOG Üyeleri E sanatları sergisinde Buluştu

DENOG Üyeleri E sanatları sergisinde Buluştu

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği’nin geleneksel kahvaltı etkinliğini gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı DENOG üyelerinin el sanatları kursunda yaptığı ürünler de sergilendi

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Dayanışma derneği DENOG, yeni dönem çalışmalarına Çamlık My Soho’da düzenlediği kahvaltı etkinliği ile start verdi. Onkoloji gönüllülerine destek vermek isteyen çok sayıda davetlinin katıldığı kahvaltıda DENOG üyeleri misafirlerle fikir alışverişinde bulundu.

Kahvaltı etkinliğinde düzenlenen çekilişte ise, çoğunlukla DENOG üyelerinin el sanatları kurslarında yapmış olduğu ürünlerden oluşan hediyeler sahiplerini buldu.

DENOG Başkanı Nejla Aslan, onkoloji hasta ve hasta yakınlarına rehber olmayı hedefleyen bir dernek olduklarını belirterek. Yeni dönemde de kanserde erken teşhis konusunda toplumda farkındalık yaratmak için çalışacaklarını söyledi. Aslan, saçları dökülen onkoloji hastalarına peruk yapılmak üzere saç bağışı kampanyasının devam ettiğini belirterek, dileyen gönüllülerin bağışta bulunabileceğini dile getirdi.

Haftada bir gün Klinik Psikolog Mine Caner’in DENOG üyeleri ile bir araya gelerek  terapi desteği vereceğini belirten Nejla Aslan, el sanatları eğitmeni Derya Şimşek eşliğinde Halk Eğitim’e bağlı el sanatları kurslarını da sürdüreceklerini açıkladı.

DENOG Başkanı Nejla Aslan, kardeş sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine ve misafirlere geleneksel kahvaltı etkinliğine katılımlarından dolayı teşekkür etti.