Denizli'yi Denize yaklaştırıyoruz

Denizli'yi Denize yaklaştırıyoruz

​​​​​​​AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ASKON Denizli Şubesi’nin toplantısına telekonferans sistemi ile katıldı. 2020’yi değerlendiren Özkan, “Ayasofya Camii’nin açılması hizmetleri taçlandırdı”…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi’nin toplantısına telekonferans sistemi ile katılarak ülke gündemi ve Denizli gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Online üzerinden yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’ın TBMM’deki yaptığı çalışmalardan dolayı gurur duyduklarını, Denizli’nin sesini en yüksek seviyede duyuran önemli isimlerden biri olduğunu söyledi.

Sonrasında söz alan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Türkiye’nin son dönemlerde önemli ivmeler kaydettiğini, özellikle pandemi sürecinin yaşandığı 2020 yılında yaptığı atılımlarla tüm dünyada dikkat çeken ülkelerden biri olduğunu, Ayasofya Camii’nin açılmasının ise bu hizmet ve ivmeyi taçlandırdığını söyledi. Ekonomik göstergelerin her geçen dönem daha da iyiye gittiğine dikkat çeken Cahit Özkan, uluslararası bir derginin 2021 liderlerini seçtiği değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yer vermesinin Türkiye açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

“DENİZLİ’Yİ DENİZE YAKLAŞTIRIYORUZ”

Denizli ile ilgili yapılan çalışmalara da temas eden Cahit Özkan, Aydın-Denizli otoyolunun hayati bir önem taşıdığına, Denizli için ise önemli bir çalışma olacağını söyledi. Özkan, “Denizli’ye deniz getiremiyoruz; ancak Aydın-Denizli otoyolu ile Denizli’yi denize bir daha fazla yaklaştırıyoruz. Denizli ekonomisinin ülkeye katma değerini bu otoyol ile iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Denizli’mize hayırlı olsun. Aynı zamanda uzun yıllardır gündemimizde olan şehir hastanesinin de sonuna geldik. Önümüzdeki dönemde şehir hastanesine de kavuşacağız. Denizli için yapılabilecek bütün çalışmalarda, hiçbir şey gözetmeden altına imzamızı atmaya devam ediyoruz” dedi. Toplantı soru cevap ile sona erdi.