DENİZLİ'DEN SİYASETE İNCE AYAR..!

DENİZLİ'DEN SİYASETE İNCE AYAR..!

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli’de basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli’de basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. İnce, Denizli’den ana muhalefete yüklendi. Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli’de basın mensupları ile bir araya geldi. Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda açıklamalarda bulunan İnce, ana muhalefete yüklenerek önemli açıklamalarda bulundu.

“Pazar günü sandık başına gideceğiz. CHP’nin listesindeki 78 kişi HDP’li ve eski AK Partili. O yüzden Atatürkçüler Mecliste olmalıdır” diyerek sözlerine başlayan İnce, “Bu seçimde Memleket Partisi mutlaka mecliste olmalıdır. CHP listesinden seçilen AK Partililerin yeniden AK Parti’ye geçmeyeceğinin garantisini kimse veremez. CHP’li kardeşlerim hata yaparsınız. Bunun dönüşü yok, bas oyunu Memleket Partisi’ne. Memleket Partisi Türkiye’nin sigortasıdır. CHP listesinde 78 kişi yanlıştır. Babacan, Davutoğlu Cumhurbaşkanı olursa hesap soramazsınız. Ben CHP’ye 40 yıl hizmet ettim” dedi.

İnce, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“UTANACAKSINIZ, SONRA BANA YALVARMAYIN”

“Trollere, gazeteci ve sanatçılara sesleniyorum. Sahayı bilmiyorsunuz ama konuşuyorsunuz. Herkes bana saldırıyor. Atılmadık iftira kalmadı. Sabah ne ile uyanacağımı bilmiyorum. Abdestimden şüphem yok. Mahkemelerde iyi para kazanacağım. Avukatlarımız tek tek tespit ediyor. FETÖ’cüler AK Parti’nin yanından ayrıldı, CHP’yi destekliyor. CHP’liler de bunu yayıyor. Utanacaksınız, sonra bana yalvarmayın.

“MEMLEKET PARTİSİ’NİN SEÇMENİ SİZE OY VERMEZ!”

Kemal Kılıçdaroğlu’na soruyorum; yüzde 60 ile seçimi kazanıyor musun, ben sana engel mi oluyor ya da yardımcı mı oluyorum? İyi düşün. Memleket Partisi’nin oy aldığı kesim ne Kılıçdaroğlu’na ne de Erdoğan’a oy vermez. Bunlar genç, ilk defa kullanacaklar ya da kararsız seçmenler. Üstelik ikisinden de bıkmış durumdalar. Bunları devre dışı bırakınca hepsi Millet İttifakı’na akmıyor bunu böyle bilin.

“HEPİNİZ BİR ARAYA GELMİŞ, YORGUN ERDOĞAN’I YENEMİYORSUNUZ”

Millet İttifakı’nın böyle bir ortamda yüzde 70 ile seçimi kazanmaları lazım. Hala AK Parti birinci parti durumunda. Öncelikle kendinizi sorgulayın. 21 yıllık iktidarın karşısında herkes var. Siz hepiniz bir araya gelmişsiniz yorgun Erdoğan’ı yenemiyorsunuz. Çamur atıyorsunuz, utanın! Seçimi ben ikinci tura bırakıyorum. Ben olmasam Erdoğan ilk turdan alır. Bu seçmen kitlesi farklı, benim müridim değil ki İnce’nin oy verin dediği yere oy versin. Seçmenlere iftira atacağına ikna edeceksin. Liderlerine saldırmadan ikna edeceksin. Siz iftira attıkça Denizli’de 3 bin genç beni karşılıyor. Herkes aklını başına toplasın”.

Açıklamaların ardından, Cumhurbaşkanı Adayı İnce ve beraberindeki heyet, büyük bir kalabalıkla 15 Şehitleri Delikliçınar Meydanı’ndan Bayramyeri’ne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.