Denizli'den Cumhurbaşkanı İz Bırakarak Geçti

Denizli'den Cumhurbaşkanı İz Bırakarak Geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13.00’de diye duyurulan mitinge 15.30 sıralarında gelerek Denizli’de halka hitap etti. Toplu açılışlar yaptı. Konuşmasında 6’lı masaya sert yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 13.00 olarak belirtilen mitingine 15.30 sıralarında geldi. İlimize 9 bakan ve üst düzey bürokratlarla birlikte, Denizli merkezinde ve ilçelerinde belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Sağanak yağış ve soğuğa rağmen 29 Ekim Bulvarı’nı dolduran Denizlililere seslendi. 

“Denizli bizi, Biz Denizli’yi özlemişiz”

Miting konuşmasına “3.5 yıl aradan sonra Denizlililer ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Denizli bizi, biz Denizli’yi özlemişiz” diye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının çoğunluğunu 6’lı masaya ayırarak, sert eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Sizlerle son görüşmemizde Pensilvanya ve Kandil ayaklı 4’lü çeteden söz etmiştik. Baktılar 4 yetmiyor, sayıyı 6’ya çıkardılar. Masayı kurdular ama masadan bir türlü aday çıkartamadılar. Bu defa bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Biz aylardır, Siyaset er meydanıdır, karşımıza kimi çıkartacaksanız çıkartın. Söyleyin de milletin huzurunda er meydanında yarışalım dedik. Bir aday çıkarmayı beceremeyenler, kendi sünepeliklerini üzerini örtmek için şimdi istikameti başka yöne çevirdiler. 

Şimdiden seçim günüyle ilgili kaos senaryolarına sarılmaları, kaybetme korkusunun bir kez daha yüreklerini sardığını gösteriyor. Halbuki korkmalarına hiç gerek yok. Biz milli iradenin üstünlüğü dışında, bir yol ve yöntem kabul etmediğimiz için bugüne kadar tüm rakiplerimizi sandıkta yendik. 14 Mayıs’ta da zaferi sandıktan çıkaracağız inşallah. Tarihleri vesayet, darbe, kriz ve ayak oyunlarıyla dolu olanlar, milli iradenin gücünü idrak etmekte zorlanıyor” diye konuştu.

“Bizim 20 yılda yaptıklarımızı, yapamazlar”

 Konuşmasında daha sonra şunları söyledi; “ 20 yıllık iktidarımızda destanlar yazdık. Bunların tamamı bir araya gelse, bizim kazandırdığımız eser ve yaptığımız hizmetlerin hiç birini yapamazlar. Yaptıkları Türkiye Yüzyılı vizyonunun yanında hiçbir ifadesi yoktur. Bunlar, bizim vizyonumuzda rakamın soluna konan sıfır gibidir. Hiç biri, karşımızdaki 6’lı masanın kifayetsizliğini, beceriksizliği, içi boş tenekeden ibaret olduğu gerçeğini değiştirmeye yetmez.”

232 tesis hizmete Açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından Denizli merkez ve ilçelerinde yapılan hizmet tesislerinin toplu açılışlarını yaptı. 

Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan, 48 km.lik yolu 14 km.ye düşüren Honaz tüneli başta olmak üzere, Denizli Arıtma Tesisi, Akbaş Barajı ve Toki konutları başta olmak üzere çok sayıda il merkezi ve 19 ilçede altyapısından üstyapıya, sosyal tesislerden spor alanlarına kadar birçok tesis yer alıyor. Denizli genelinde hizmete açılan tesislerin 17 milyar 878 milyon 435 bin 143 TL.ye mal olan 232 tesisin açılışı gerçekleştirdi.