DENİZLİDE SOKAK KAPATMAK SERBEST Mİ ?

DENİZLİDE SOKAK KAPATMAK SERBEST Mİ ?

DENİZLİ'NİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİYLE BAĞLANTILI 512 SOKAK DAHA ÖNCELERİARAÇ TRAFİĞİNE AÇIK OLAN BİR SOKAKTI, ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILMIŞ , KİM NE İÇİN KAPATMIŞ ACABA VATANDAŞLAR SORUYOR…

DENİZLİ'NİN EN İŞLEK CADDELERİNDEN BİRİYLE BAĞLANTILI 512 SOKAK DAHA ÖNCELERİ ARAÇ TRAFİĞİNE  AÇIK OLAN BİR SOKAKTI, ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILMIŞ , KİM NE İÇİN KAPATMIŞ ACABA VATANDAŞLAR SORUYOR ?

Denizli Valiliğinin tam karşısında inin yan tarafında bulunan 512 sokak özel bir sistemle kapatılmış. Uzaktan kumanda ile çalışan bu sistemde kumandaya sahip olanlar bu sokağı kullanabiliyor. İki ucuda açık olan Denizli'lerin eski Bağkur sokak olarak bildikleri bu sokak şimdi özelleştirilmiş durumda . yay trafiğine açık ancak araç trafiğine kapalı. 

Bu sokağı kim kapattı , özelliştirdi ?, isteyen istediği sokağı kapatabiliyor mu? ,Denizli'de ki yetkililer bu sokağın kapatıldığını biliyor mu , izin verildi mi? .İzin verildi ise ne gerekçe için izin verildi ? 

Burada devamlı işi olanla vatandaşlar acaba bizde bir sokağı kapatmak isteseek ne gibi işlmeler yapmamız lazım diye soruyorlar ?

Denizli'de dasha önceleri köprü kullanılmasın kendi yerleri genişlesin diye Köprü kapanmasına şahit olmuştu, acaba bu sokak neden araç trafiği için özelleşti , bilen var mı ?