Denizli'de siyasiler oylarını kullandı

Denizli'de siyasiler oylarını kullandı

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2. turda heyecan devam ederken, Denizlili siyasiler sandık başına giderek oylarını kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi Denizli’de de yoğun bir katılımla başladı. Denizli siyasileri de belirlenen noktalarda yerlerini alarak sandık başına geçti ve oylarını kullandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Kınıklı Esat Sivri Ortaokulu'nda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oyunu kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin "Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ülkemizin Türkiye Yüzyılı’na açılan kapısı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Eşiyle birlikte oy kullanan Şeniz Doğan, "Güneşli bir pazar sabahında eşimle beraber vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Bu seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerimi demokratik sürece katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Eşiyle birlikte oy kullanan Avni Örki de, "Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda Türkiye Yüzyılı vizyonuyla milletin adamı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde aydınlık yarınlar için oyumuzu verdik. Ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.