Denizli’de siyaset ‘İYİ’lerle şahlanacak

Denizli’de siyaset ‘İYİ’lerle şahlanacak

İYİ Parti İl Başkan Adayı Özer Tunçtürk, il başkanlığından mahalle temsilciliklerine kadar uzanan organik bir bağ kuracaklarını, Denizli’de siyasetin ‘İYİ’lerle şahlanacağını söyledi.

Denizli’de geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla 8 Ocak tarihinde yapılacak kongrede İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Serinhisar Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Jeoloji Mühendisi Özer Tunçtürk, il başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini anlattı. Denizli’de siyasetin daha canlı ve aktif olacağını, İYİ’lerle kent siyasetinin de şahlanacağını anlatan İl Başkan Adayı Tunçtürk, “ İl başkanı seçilirsem öncelikle parti içinde sucu, buculuğu bitireceğim. Parti üyelerimizin tamamına ulaşacağım, yeni üye kayıtlarına daha çok ağırlık vereceğim. İl başkanlığından mahalle temsilciliklerine kadar uzanan organik bir bağ oluşturacağız. Partimizin tüm organlarının kuracağımız iyi bir sistemle tam anlamıyla çalışmasını sağlayacağız.  İlk bir yıllık sürede hedefim üye sayısını en az iki kat arttırmak olacak” dedi.

Hedef 3 milletvekili

İYİ Parti Denizli teşkilatı olarak önümüzdeki ilk seçimde 3 milletvekili hedefiyle gece gündüz çalışacaklarını anlatan başkan adayı Tunçtürk, “İlçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra, İl kongresini 8 Ocak 2023 tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’de gerçekleştirip, önümüzdeki seçimlerde yapacağımız çalışmaların planlamasına geçeceğiz. Önümüzdeki seçimlerin çok kritik seçimler olduğunun bilincindeyiz. Bana inanan güvenen partililerimin oylarıyla il başkanı olarak seçilirsem, önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz Denizli’den üç milletvekili çıkartmak olacak. İl ve ilçe başkanlıklarımızla birlikte bu hedefe ulaşmak için yılmadan yorulmadan gece gündüz çalışacağız.  Partimizin durumunu, Ülkemizin durumunu ve Denizli'nin durumunu göz önüne aldığımızda bizlerin görev alma zamanı geldiğine ben ekibim inandık. Yönetim Kurulu Üyelerimle beraber 2023 ve 2024 yıllarında yapılacak seçimlerde İYİ Parti’yi Denizli’de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İl Yönetiminin, İlçe Yönetimleri ve Başkanlarıyla birlikte bir bütün olarak hareket etmesini sağlayıp, seçimlerde en yüksek oyu alması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi