Denizli’de sanat galerisi olduğunu biliyor muydunuz?

Denizli’de sanat galerisi olduğunu biliyor muydunuz?

Denizli’de ressam ve sanat eğitmeni Aysun Döner, tarafından 2017 yılında kurulan AYS Sanat Atölyesi, resim galerisi olarak ta hizmet veriyor

Denizli’de sanat anlamında bu güne kadar birçok başarılı projeye imza atan Ressam ve Sanat Eğitmeni Aysun Döner, 2017 yılında AYS Sanat Atölyesi’ni kurdu. Aynı zamanda resim galerisi olarak da hizmet vermek üzere 2022 Aralık ayında Sırakapılar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerindeki yeni yerinde sanatseverlere kapılarını açtı. Aysun Döner, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Resim Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Bu güne kadar 3 kişisel sergi açtı ve 68 karma sergiye katıldı. Resimlerini yağlı boya, karakalem, akrilik, pastel boya tekniklerini kullanarak yaptığı ekspresyonist (dışa vurumcu) resimlerini galerisinde sergilemeye devam ederken, talep üzerine resim yapmayı da sürdürüyor.

Galeri Pazar dışında her gün 12:00-19:00 saatleri arası gezilebileceği gibi, her yaş grubu için ayrı ayrı düzenlenen resim kurslarına da dahil olmak mümkün. Sadece resim değil herhangi bir sanat dalında sergi açmak istiyorsanız da galeri olarak kiralama şansınız var. Özgün, paylaşımcı, sanatla iç içe bir ortamda hem izleyici hem katılımcı olarak bulunmanın keyfini yaşamak isterseniz AYS Sanat Atölyesi’ne bir uğramanız yeterli.