Denizli’de lise öğrencilerden 'Togg' koreografisi

Denizli’de lise öğrencilerden 'Togg' koreografisi

Denizli’de meslek liseli gençler, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri farklı koreografiler ile performansları göz doldurdu

(İHA) - Denizli’de meslek liseli gençler, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri farklı koreografiler ile performansları göz doldurdu.

Denizli Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı etkinliklerini çok farklı bir koreografi ile gerçekleştirdi. 800 öğrencinin görev aldığı, Cumhuriyet'in kuruluşu ile başlayan ve 100. yıla kadar Cumhuriyet'in gelişimini gösteren farklı koreografiler ile yapılan çalışmada öğrencilerin performansı göz doldurdu. Denizli Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilk olarak çizdikleri kalp ile Cumhuriyet'in doğumunu, daha sonra ilk meclisi çizerek Cumhuriyet'in kuruluşunu canlandırdı. Cumhuriyet'in 10. yılı çizilen fabrikayla, 50. yılı ise köprüyle canlandırıldı. Cumhuriyet'in 100. yılı; milli muharip uçağı Kaan, ilk yerli ve elektrikli araç Togg ile canlandırıldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından seslendirilen 100. Yıl Marşı eşliğinde hazırlanan klip izleyicilerin beğenisine sunuldu.