Denizli’de ihracat şampiyonu 41 firma ödüllendirildi

Denizli’de ihracat şampiyonu 41 firma ödüllendirildi

Denizli İhracatçılar Birliği, “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni” çerçevesinde beş farklı kategoride yer alan 41 firmasına plaket takdim etti

(İHA) - Denizli İhracatçılar Birliği, “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni” çerçevesinde beş farklı kategoride yer alan 41 firmasına plaket takdim etti.

Denizli’de dün bir otelde DENİB’in ev sahipliğinde İhracatın Yıldızları Ödül Töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen programa; Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Protokolü, Denizli Platformu’na bağlı oda ve derneklerin başkDenizli İhracatçılar Birliği, “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni” çerçevesinde beş farklı kategoride yer alan 41 firmasına plaket takdim etti. anları, İhracatçı Birlikleri Başkanları, sanayiciler, ihracatçı firmalar katılım sağladı.

DENİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni çerçevesinde beş farklı kategoride firmalarımıza plaketleri takdim edildi. 2022 yılında imalatçı bazında ilk 20 firma, Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı bazında ilk 3 firma, ihracatçı bazında 1 milyon dolar üzeri ihracat yapan sektöründe birinci 16 firma, 5 milyon dolar üzeri birim fiyat başına en çok ihracat değerine ulaşan firma ve son olarak Dış Ticaret Sermaye Şirketi olarak en fazla ihracat yapan firma ödüllendirildi.
DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılı, Denizli İhracatçılar Birliği’nin 30. yıldönümünde daha fazla ihracat ve daha fazla firmayı ihracatçı yapma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. 30 yılda ihracata 60 milyar dolar değerinde katkı sağladık. İlimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan ihracatçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.