DENİZLİ’DE AKŞENER RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

DENİZLİ’DE AKŞENER RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

Devlet Bahçeli tarafından MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, MHP içerisinde siyaset yapmaları istenmeyen Ülkücü kesimin bir araya gelerek Türkiye’nin partisi olarak lanse edilen ve ismi bile…

Devlet Bahçeli tarafından MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, MHP içerisinde siyaset yapmaları istenmeyen Ülkücü kesimin bir araya gelerek Türkiye’nin partisi olarak lanse edilen ve ismi bile henüz konulmayan oluşumun resmi olarak kurulacak günleri yaklaştıkça, Denizli milliyetçi tabanda heyecanla beklenmeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde, partiyi işgal edenler tarafından siyaset yapması istemeyen Meral Akşener, kendisi gibi MHP’den ihraç edilen siyasetçilerle birlikte oluşturduğu oluşumun kuruluş tarihi yaklaştıkça Denizli siyasi tabanda merak ve heyecan hat safhaya ulaşıyor, MHP bünyesinde siyaset yapmanın Ülkücüler tarafından zor olduğunu, bu yüzden küskünler dahil olmak üzere Milliyetçi ve Muhafazakar kesimin özlediği bir siyasi oluşumun varlığı bile insanları mutlu ettiğini dile getiren Milliyetçiler; “MHP üzülerek belirtmek isteriz ki, siyasi misyonunu tam manasıyla yapmayarak büyük bir küskünler ordusu ortaya çıkarmıştır. Köşesine çekilen, siyaseti yakından takip eden Ülkücüler başta olmak üzere, AKP’ye oy verip, güç zehirlenmesi içine girerek Türkiye’yi tehlikelere sokan AKP’den kurtulmak isteyenlerin umudu Akşener olmuştur. Özellikle mutfaklarındaki yangını söndüremeyen, işyerlerinde mağdur olan kadınlarımız bizi en iyi o anlar diyerek Meral Akşener oluşumunun gerçekleşmesini beklemektedir. Umudumuz, heyecanımız var. Siyasi tarihimizde oldukça parti gelip geçti. Akşener olmaz diyenlere karşı, denemekte yarar var düşüncesindeyim” dediler.

Öte yandan, yeni oluşumun partileşme sürecinin hemen akebinde, Türkiye sathında olduğu gibi Denizli’de de İl ve ilçe yönetimlerinin bir gün içerisinde kurulacak şekilde teşkilatlandığı, kendilerine “kurun” emrinin verilmesini bekledikleri belirtiliyor. MHP’den kopmuş ülkücü kitle ile DYP bünyesinde siyaset yapan bazı ünlü kişilerin yeni oluşumu bekledikleri kaydediliyor.