DENİZLİ TİCARET LİSESİ YASTA

DENİZLİ TİCARET LİSESİ YASTA

 Denizli Ticaret Lisesinin eski öğretmenlerinden ve en uzun süreli müdürlük yapan Zeki  Demirtaş kalp krizi sonucu hayata veda etti.

07 .04.2023 tarihinde kalp krizi teşhisiyle Özel Sağlık hastanesine yattı. Denizli Ticaret Eski Müdürü Zeki Demirtaş tedaviye alınarak, tetkiklerinden sora anjiyo yapıldı. Damar açılmayınca baypas ameliyata alındı.. Ameliyatı başarılı geçen Demirtaş Yoğun bakımdan çıkarak servise alındı. Serviste fenalaştı ve yoğun bakıma alındı. 16.04.2023 pazar saat 19.00 sıralarında vefat etti. 

17.04.2023 Pazartesi öğle namazını müteakip Asri Mezarlık Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Memleketi Muğla- Milas Aile Mezarlığında toprağa verilmek üzere cenaze arabasına alındı. Demirtaş ailesi taziyeleri kabul ettikten sonra Memleketi Milâs’a gönderildi.  Cenazeye çok sayıda Denizlili bürokrat, İş insanı, Öğretmen arkadaşları ve öğrencileri katıldı.   Denizli Ticaret Lisesinde en uzun süreli müdürlük yapan ve en eski hocalarından olan Zeki Demirtaş’a Allahtan rahmet diliyoruz.