DENİZLİ TİCARET BORSASI TOGG'A KAVUŞTU

DENİZLİ TİCARET BORSASI TOGG'A KAVUŞTU

DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte T10X Oltu-siyah rengi otomobili yakından inceledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde üretimi gerçekleştirilen, ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG, Denizli Ticaret Borsası’na (DTB) teslim edildi.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli T10X Oltu-siyah rengi otomobil Denizli Ticaret Borsası’na hizmet aracı olarak teslim edildi. DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte T10X Oltu-siyah rengi otomobili yakından inceledi.


“Ülkemizin gururu Togg'a kavuştuk”


TOBB’un 79.’uncu genel kurulunda 81 ilden 365 oda ve borsa için kura çekimi gerçekleştirdiğini ifade eden Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili;“Türkiye'nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimleri ile ülkemizdeki oda ve borsalara TOGG kazandırılması yönündeki çalışmalarda 242. sırayı çekmiştik. Sıra bizlere geldi, yerli ve milli aracımız teslim edildi. Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG’u teslim almanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin gururu Togg'a kavuştuk. Böylesi önemli bir vizyona imza atan herkese teşekkür ederiz. TOGG, ülkemizde bir hayalin vücut bulmasının yanı sıra yeni hayallerin gerçekleştirilmesi, yerli ve milli teknolojinin gelişimine de kapı aralayacak bir proje olarak ilham vermekte. Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve aracın üretiminde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.