Denizli Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi

Denizli Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi

DSO Eylül Ayı Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun açılış konuşması ile başladı,

Denizli Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı M. Feridun Alpat Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

Nisan ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kez düzenlenen DSO Eylül Ayı Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun açılış konuşması ile başladı, DSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Serter’in sözleriyle devam etti.

Meclis Başkanı Konyalıoğlu konuşmasında, Sanayi Odası'nın vizyonu ve meslek komiteleri çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunurken, toplantılara katılan ve katkıda bulunan tüm üyelere teşekkür etti.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Serter ise sektörel sorunlar, Oda çalışmaları ve planlanan projeler ile çözüm önerileri konularında meslek komitelerinin Sanayi Odası için çok önemli bir yapı olduğuna ve komitelerde alınan kararların Sanayi Odası Yönetim Kurulu Heyetinin çalışmalarını doğrudan etkilediğine değindi. Denizli Sanayi Odası’nın 50. Yılı olması sebebiyle bir dizi etkinliğin planlandığını ve bu kapsamdaki faaliyetlerde katkısı olan Meclis Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meslek Komitesi Başkanları ve Üyelerimize, paydaşlarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mali ve İdari İşler Müdürü Ramazan Değirmenci’nin “İthalat Vergilerinin Şehrimize Kazandırılması” konusunda yaptığı sunum sonrasında, Üyelerimizden  Proxolab’ın CEO’su Osman Tutum, son günlerin en popüler konularından biri olan “Yapay Zeka Teknolojileri ve ChapGPT ve Bard Al Kullanımı” hakkında bilgilendirme yaptı. 

Yapay zekâ siteleri üzerinde örneklemeler yapılırken, uygulamaların kullanımından bahsedildi.  

DSO Genel Sekreteri Sn. Zeren Gerelioğlu’nun bugüne kadar yapılan Meslek Komiteleri toplantılarında alınan kararları ve gerçekleştirilen faaliyetleri gösteren sunumundan sonra, sektörel sorunların tespiti için hazırlanan anket Komite Üyelerine iletildi.  Soru ve cevaplarla devam eden toplantı, Odamız terasında düzenlenen yemek ile sona erdi.