Denizli Sanayi Odası 50. Yılında Denizlilileri Antakya Medeniyetler Korosu ile Buluşturdu

Denizli Sanayi Odası 50. Yılında Denizlilileri Antakya Medeniyetler Korosu ile Buluşturdu

Denizli Sanayi Odası 50. Yılında Denizlilileri Antakya Medeniyetler Korosu ile Buluşturdu

Farklı din ve mezheplere mensup sanatçıları buluşturarak, birlikte yaşama kültürünü dünyaya hatırlatan Antakya Medeniyetler Korosu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve Hatay tarihini yeşertmek için  Türkiye'de 8 ili kapsayan destek konserleri turnesi başlattı.

Programın 2. Etabı olarak Denizli’de düzenlenen dayanışma konseri, Denizli Sanayi Odası’nın iştiraki Denizli AB Bilgi Merkezi tarafından AB Türkiye Delegasyonu desteği ile Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Denizli Sanayi Odası'nın 50.yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleşti. Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin misafirleri karşıladığı kokteylle başlayan program, dayanışma konseri ile devam etti.

Denizli protokolü ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin açılış konuşması gerçekleştiren DSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Selim Kasapoğlu, ''Avrupa Birliği, depremlerden sonraki süreçte bölgeye gönderdiği insani yardımlarla yanımızda oldu. Bugün; dayanışma, birlik ve beraberlik teması ile mayıs ayının ilk haftasında Avrupa Birliği Günlerini idrak ediyoruz.

Sanayi Odası olarak bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Odamız da bölgemizdeki pek çok kurum gibi deprem bölgesine depremin olduğu ilk saatlerden itibaren yardım ulaştırmak için organize oldu. Odamız Üyelerince bizlere ulaştırılan yardım malzemelerinin, afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza sevkiyatlarını gerçekleştirdik. Ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizce başlatılan, afet bölgesindeki vatandaşlara yönelik kalıcı konut projesi ve bölgedeki istihdam, ekonominin yeniden canlanmasını amaçlayan pek çok projeye de destek olduk. Dayanışma ve yardımlaşma, bizi biz yapan değerlerin başında gelir.

Sözlerimi tamamlarken, 6 Şubat’ta gerçekleşen  depremlerde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’nun kıymetli üyeleri nezdinde depremde yitirdiğimiz tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz....” ifadeleri ile sözlerini noktaladı.