DENİZLİ, SAĞLIK ŞEHİRİ OLACAK

DENİZLİ, SAĞLIK ŞEHİRİ OLACAK

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, termal su kaynakları ve tam donanımlı hastaneleriyle Denizli'nin sağlık turizminde marka şehir olma yolunda büyük adımlar atmaya başladığını…

 Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, termal su kaynakları ve tam donanımlı hastaneleriyle Denizli'nin sağlık turizminde marka şehir olma yolunda büyük adımlar atmaya başladığını kaydetti.

Erikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli'yi bir sağlık şehri olarak dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.

Denizli'deki sağlık kuruluşları ve sağlık çalışanlarının bölgenin sağlık turizminde yurt dışına örnek teşkil edecek seviyede olduğunu dile getiren Erikoğlu, şunları ifade etti:

"Termal su kaynakları ve tam donanımlı hastaneleriyle Denizli sağlık turizminde bir marka şehir olma yolunda büyük adımlar atmaya başladı. Derneğe üye hastanelerle yurt dışı ile yapılacak projeler ivme kazanacaktır ve katma değer getirecek yabancı hastalar rotasını Denizli'ye çevirecektir."

Denizli'deki uzman doktorların yabancı doktorlara eğitim verebilir ve katıldıkları cerrahi operasyonlar ile Denizli'nin sağlık turizmindeki yerini yurt içinde ve yurt dışında daha iyi bir seviyeye taşıyabilir durumda olduklarını vurgulayan Erikoğlu, Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Opr. Dr. Hüseyin Aslankara'nın 16-20 Aralık 2017 tarihlerinde doktorlara eğitim vermek ve öksüz çocuklara ücretsiz cerrahi operasyon gerçekleştirmek amacıyla Kazakistan'a ziyarette bulunduğunu bildirdi.(AA)