DENİZLİ PLATFORMU DÖNEM SÖZCÜLÜĞÜ DTB'DE

DENİZLİ PLATFORMU DÖNEM SÖZCÜLÜĞÜ DTB'DE

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu'nda dönem sözcülüğü devir teslim töreni yapıldı. Dönem sözcülüğü Denizli Ticaret Odası’ndan (DTO) Denizli Ticaret Borsası’na (DTB) geçti.

Denizli’de 27 meslek odası ve sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Denizli İşadamları Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nda görev değişimi yaşandı. DTO’da platform üyelerinin katıldığı törende Dönem sözcülüğü DTB Başkanı İbrahim Tefenlili’ye geçti. Dönem sözcülüğü süresince Denizli Platformu olarak neler yaptıkları hakkında platform üyelerini bilgilendiren Erdoğan, Tefenlili’ye başarılar diledi. Yeni Dönem sözcüsü Tefenlili ise,  Başkan Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Platform Dönem Sözcülüğünü 12 Mayıs 2022’de Denizli Sanayi Odası’ndan devraldıklarını dile getiren Başkan Erdoğan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Denizli'deki iş insanlarımızla buluşturduk. Hem odamızda hem de Anemon Otel’de İstişare Toplantısı yaptık. Kendilerine sektörlerimizin talep, beklenti ve sorunlarıyla ilgili ayrıntılı bir dosya takdim ettik. Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar ile yönetim kurulu üyelerini Denizli iş dünyası ile bir araya getirdik. Üyelerimize, banka yetkilileri ile birebirde de görüşme imkânı sağladık” dedi.

DENİZLİ’NİN TALEPLERİ BAKANLARA İLETİLDİ

Bir yıllık sürede 5 bakanı Denizli iş dünyası ile buluşturup sorun ve taleplerini iletme imkanı sağladıklarını ifade eden Erdoğan, “Türk Hava Yolları bölge yetkilileriyle sektör temsilcilerini buluşturduk. Denizli uçak seferlerinin durumunu ve talebimizi istişare ettik. Devlet Demiryolları İzmir 3. Bölge ve Afyon 7. Bölge Taşımacılık AŞ müdürleri ile altyapıyı koordine eden müdürleri ile ekiplerini, iş dünyamızla buluşturduk; istişare toplantısı yaptık. Toplantıda ortaya koyduğumuz sorunlarımız ile çözüm önerilerimizi, sonrasında ayrıntılı bir rapor halinde ilgililere ilettik” diye konuştu.

“SEKTÖRLERİMİZE KATKI SAĞLAYACAK İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Görevi devralan Denizli Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili ise Başkan Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Tefenlili, “Son dönemde gurur verici ve oldukça güzel işler yapıldı. Tüm sektörlerimize katkısı olan çalışmalarından dolayı Uğur Başkanı tebrik ediyorum. El birliğiyle Denizli için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Sektörlerimize katkı sağlayacak işlere imza atmaya devam edeceğiz. Biz platform olarak yetki merci değiliz sadece talep edeniz. Denizli’nin ihtiyaçlarını dile getirmeye ve takip etmeye devam edeceğiz. Yakın dönemde baş gösteren sıkıntılarımızı da her fırsatta her merciye ulaştıracağız ve çare arayacağız. Sanayicilerimizi destekleyici ve finansa ulaşmamızı kolaylaştırıcı adımlar atılmasını, yeni ekonomi yönetimimizin de bu bağlamda şekillenmesini ve hareket etmesini istiyoruz, bekliyoruz” diye konuştu.