DENİZLİ OSB PERSONELİNE PİKNİK MOTİVASYONU

DENİZLİ OSB PERSONELİNE PİKNİK MOTİVASYONU

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ‘İç İletişim Etkinliği’ olarak çalışanlarına bu yıl hafta sonu pikniği düzenledi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Personel Pikniği Çamlık Orman Lojmanları Piknik alanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Uluslararası standartlarda sunduğu hizmetlerle örnek gösterilen OSB’ler arasında yer alan Denizli OSB; çalışanlarının iş haricinde de eğlenceli vakit geçirmeleri için bu tarz organizasyonları düzenli olarak yapıyor.

Çalışanlarının mutlu olmasına çok özen gösteren Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu piknik gibi etkinlikler düzenleyerek zaman zaman hızlı ve yoğun çalışma temposundan bir nebze uzaklaşıp stres atıyor, çalışanlarının ve ailelerinin birbirleriyle kaynaşmasını sağlıyor.

Denizli OSB; 200’e yakın çalışan ve ailesi, Çamlık’ın doğal ortamında birbiriyle kaynaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Gün boyu eğlenceler, oyunlar, yarışmalar, hediye çekilişleri ile dolu etkinlikte, Denizli OSB çalışanları pikniğin coşkusunu doya doya hissettiler, lezzetli ikramlar eşliğinde aileleri ile birlikte eğlence dolu bir gün geçirdiler.

ÇOCUKLARIN PİKNİK KEYFİ

Öğlen çay kahve ikramlarıyla başlayıp, organizasyon ekibindekiler tarafından oynatılan oyunlar, yapılan yarışmalar ile devam eden program, yüz boyama etkinliği, Palyaço - Maskot gösterileri ve animasyonlar ile devam etti.

Kurum içi iletişimin ve takım olmanın başarıya giden yolda çok önemli olduğu bilincine sahip olan Denizli OSB ailesinin çalışanları bu organizasyonda bir araya gelme şansına sahip oldu. Kurum çalışanlarının eşleri ve çocuklarının da katılımıyla gerçekleşen çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirildi. Bu organizasyonda en çok eğlenenler ise tabii ki çocuklar oldu. Çocuklar, onlar için getirilen oyun ekibinin düzenlediği özel oyunlar ile doyasıya eğlendi. Yarışmalar sonunda çocukların her birine birbirinden güzel hediyeler verildi. 

Bireysel ve grup oyunları ve yarışmalarla negatif enerjilerini toprağa aktarıp deşarj olan Denizli OSB çalışanları günün sonunda çoluk çocuk herkes, yüzünde tebessümle bir sonraki etkinliğin sözünü alarak evinin yolunu tuttu. Yemekler yenip hoş sohbetler edilen piknik, katılımcılar için keyifli ve faydalı bir hatıra oldu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu adına pikniğin düzenlenmesine vesile olan Denizli OSB Başkan Vekili Necip Filiz; “Çalışmalarımızı yıl boyunca büyük bir titizlikle değerli çalışanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Biz Denizli OSB çatısı altında çok büyük bir aileyiz. Hep birlikte bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz pikniğimiz, eminim ki hepiniz için çok önemli bir motivasyon kaynağı da oldu. Güzel anılar ile hatırlayacağımız geleneksel piknik etkinliğimize katıldığınız için siz değerli personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Vekili Filiz: “Kurumumuzda bizi biz yapan değerlerimizi belirlemek üzere katılımcı bir kültürle yarattığımız Kurum Kültürümüzde yer aldığı üzere, ‘Pozitif Yaklaşım’ en önemli değerlerimizden biri. İşimizi keyifli hale getirmek, tutkuyla çalışmak, işimize ve birbirimize bağlanmak, güçlü yönlerimizin daha fazla farkına varmak, işimizde yapıcı olmak ve zorluklardan güçlenerek çıkmak için pozitif yaklaşım anlayışını benimsiyor ve uyguluyoruz. Denizli OSB bünyesinde kurduğumuz ‘İş’te eğlence’ yaklaşımı sayesinde, iş ortamında veya iş ortamı dışında düzenlenen bahar piknikleri, kuruluş yıldönümü etkinlikleri, outdoor aktiviteleri gibi organizasyonlarla çalışanlarımızın işyerindeki dostluklarını pekiştiriyoruz. Bu sayede verimliliği artırıyoruz. Çünkü biliyoruz ki birbirini seven ve güvenen insanların birbiriyle olan iletişimleri güçlenirken, takım çalışmaları da artıyor. Birbirine güvenen ve destek olan hem sosyal hem iş arkadaşları daha verimli çalışmaları da beraberinde getiriyor.” dedi.

EN ÖNEMLİ SERMAYE İNSAN KAYNAKLARI

İnsan kaynağının en önemli sermaye olduğunu vurgulayan Denizli OSB Başkan Vekili Necip Filiz; Yoğun iş temposunu bir kenara bırakarak meslektaşları ve aileleri ile bir araya gelerek yapılan sosyal aktiviteler ile bir nebze olsun rahatlamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu organizasyonun düzenlenmesine vesile olan Yönetim Kurulumuza, piknik şölenimize katılan OSB çalışanlarımıza ve ailelerine,  programda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.