Denizli MHP İl Başkanlığından Binleri Buluşturan Aşure Hayırı

Denizli MHP İl Başkanlığından Binleri Buluşturan Aşure Hayırı

Denizli MHP İl Başkanlığından Binleri Buluşturan Aşure Hayırı

MHP Denizli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla binlerce kişiye aşure ikramında bulundu. Vatandaşa kendi elleriyle aşure dağıtan MHP İl Başkanı Yılmaz ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. İl başkanlığı binası önünde düzenlenen programa Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Ak Parti  Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve Yurt dışında ülkü ocaklarını temsil eden üyelerde katılım sağladı. Büyük ilgi gören etkinlikte Başkan Yılmaz kendi elleriyle aşure ikram etti.

Vatandaşlara elleriyle aşure ikramında bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dağıtılan aşurenin güzelliklere, hayra, berekete vesile olmasına diliyorum bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ayında “Hz. Hüseyin ve Ehl-i beyti rahmetle minnetle yat ediyorum. Hepimizin kardeşliğine, huzuruna vesile olmasını Cenabı Hak’tan diliyorum. Terörün Türkiye’den yok olduğunu acının gözyaşlarının ve savaşın bittiğini, Filistin halkının özgürlüğüne ve huzura kavuştuğu bir Dünya temenni ediyorum. Ben bu vesileyle katılım gösteren tüm basın mensuplarına, hemşerilerime, teşkilatımızın her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

“MHP Denizli İl Teşkilatının geleneksel aşure etkinliğine katılan Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör; “Mehmet Ali Yılmaz başkanımızın, geleneksel hale getirdiği bu aşure etkinliğinde bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Bugün dağıtılan aşure huzurun ve bereketin artmasına, dünyadaki acı ve felaketlerin azalmasına vesile olsun. Allah kabul etsin birliğimiz beraberliğimiz dağim olsun. Cumhur İttifakı olarak sorunsuz bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.