DENİZLİ LİSESİ’NDE TÜBİTAK FUARI

DENİZLİ LİSESİ’NDE TÜBİTAK FUARI

Denizli Lisesinde TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı. Bu yıl 4.sü renkli şekilde gerçekleşen açılışta Kurum müdürleri, öğrenciler ve TÜBİTAK bölge sorumlusu Pamukkale Üniversitesi Öğretim üyesi…

Denizli Lisesinde TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı. Bu yıl 4.sü renkli şekilde gerçekleşen açılışta Kurum müdürleri, öğrenciler ve TÜBİTAK bölge sorumlusu Pamukkale Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan Sevim’ de hazır bulundu.

İlimizin köklü eğitim öğretim kurumlarından Denizli Lisesi bünyesinde TÜBİTAK 4006 fuarı açıldı. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri Fuar büyük ilgi görüyor. Bugün ikinci günü olan fuarın yarın kapanışı yapılacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan okul Müdürü Mustafa Sizhan; “Denizli Lisesi olarak öğrencilerimizin gelişimine, akademik başarıya, spora ve bilime önem vermekteyiz. 2000 yılından beri yapılan Bilim Şenliği son 4 yıldır 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı olarak devam etmektedir. TÜBİTAK’ ın yarışmalarında öğrencilerimiz ulusal ve bölgesel başarılar kazanmışlardır. Bu yıl 4.sü gerçekleşen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 9,10 ve 11 Mayıs tarihlerinde şehrimize ve tüm öğrencilerimize kapılarını açmıştır. Bilim Fuarımızda Biyoloji, Kimya, Fizik, Sosyoloji, Tarih, Edebiyat, Teknoloji Tasarım ve Psikoloji alanlarından olmak üzere toplam 20 proje bulunmaktadır. Projelerin sunumları Fuar tarihleri içerisinde öğrencilerimiz tarafından yapılmaktadır. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza katkılarından dolayı Bircan AYDOĞAN, Hüseyin TEKDEMİR, İsmail TELLİOĞLU öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim, dedi.