Denizli Koleji'nden bir Etkinlik Daha...

Denizli Koleji'nden bir Etkinlik Daha...

İlimizin başarılı eğitim öğretim okullarından Denizli Koleji, “LGS Maraton Programı” düzenledi. Okul, rehberlik etkinlikleri ile öğrencileri geleceğe hazınlıyor

İlimizin başarılı özel okullarından Denizli Koleji, öğrencilerine verdiği derslerin yanında, sosyal projeler ile gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Bu amaçla düzenlenen projelerine LGS Maraton Programı de ekleyerek, çocukların gelişimine önem verdiğini ortaya koydu.

Konu hakkında bilgi veren okul yönetimi, “Yoğun akademik program, öğrenci seminerleri gibi bilişsel etkinliklerin yanında, sosyal gelişime önem veren okulumuz, rehberlik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Psikolojik Danışmanımız Doğukan Ege Kolukırık tarafından düzenlenen “Deneyim Paylaşım Günleri” etkinliğinde Denizli Koleji öğrencileri bir araya geldi.

Okulumuzda düzenlenen etkinlikte, 9.sınıf öğrencilerimiz, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize LGS sürecinde yaşadıkları tecrübelerini paylaştı. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, uzman PDR ekibimiz ile LGS için oluşturdukları yol haritasında karşılarına çıkacak sorunları, deneyimden gelen bilgelik anlayışıyla ve büyük bir özgüven duygusuyla öngörüp, daha emin adımlarla hedeflerine yürüyecek. LGS Maraton Programı, deneme sınavları, eğitim uzmanlarımız tarafından hazırlanan bireyselleştirilmiş ders programı ve akademik eğitim programıyla devam edecek.” denildi.