Denizli Kolejinden Beşiktaş’lılara İndirim

Denizli Kolejinden Beşiktaş’lılara İndirim

Son yıllarda Denizli Eğitimine damga vuran Denizli Koleji , Denizli Beşiktaşlılar Derneği ile protokol anlaşması yaptı.

Son yıllarda Denizli Eğitimine damga vuran Denizli Koleji , Denizli Beşiktaşlılar Derneği ile protokol anlaşması yaptı.

Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özay Tanrıverdi ve Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever ,daha önce konuştukları konuyu imza aşamasına dökerek iki kurum arasında işbirliği kararı aldılar.

Denizli Koleji’n de imzalanan protokol anlaşmasına göre Denizli Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri ve aileleri Denizli Koleji’nden %20 indirim alacaklar.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever  : Son yıllarda Denizli Koleji’nin başarılı çalışmalarını biliyorduk. Yaptığımız bu anlaşma gereği üyelerimizden bu değerli eğitim kurumunu tercih edecek olanlar %20 oranında indirim alacaklar . Bı indirimi alabilmek için Denizli Beşiktaşlılar Derneğine üye olduklarına dair üye kartlarını , ya da üyelik belgelerini göstermeleri yeterli olacak. Bize bu imkanı sağlayan Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özay Tanrıverdi ve yönetim kuruluna şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.

Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özay Tanrıverdi : Denizli Koleji olarak çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çok bilgili ve fedakar bir öğretmen kadromuz var . Tecrübeli yönetim kadromuzla çocuklarımızın geleceği için mücadele veriyoruz. Bizim sağladığımız bu imkanlardan faydalanmak isteyenlere kapımız açık.

Türk sporunun her zaman gururu olmuş Beşiktaş camiasının Denizli’de ki yapılanmasını başarı ile sürdüren ve aynı zamanda sosyal faaliyetlerle toplumun yaralarını sarmaya çalışan bu değerli Derneğimize biz de kucaklarımızı açmak istedik.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever ile yaptığımız bu protokol anlaşması ve bizim için söylediği övgü dolu sözlere teşekkür ederim.

Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bu gibi tüm spor kulüplerimizin de talepleri halinde kapımız herkese açık , tüm herkese yardımcı olmaya hazırız dedi.