Denizli Koleji, Denizlinin annelerini ağırladı

Denizli Koleji, Denizlinin annelerini ağırladı

Denizli’de sosyal medyada kadınların bir arada toplandığı ‘Denizlinin anneleri’ Grubu, Denizli Koleji’nin davetlisi olarak 3. Yıl dönümünü Denizli Koleji’nde kutlandı

Denizli’de sosyal medyada kadınların bir arada toplandığı ‘Denizlinin anneleri’ Grubu, Denizli Koleji’nin davetlisi olarak 3. Yıl dönümünü Denizli Koleji’nde kutlandı.


Denizli Koleji’nin düzenlediği organizasyonla koronavirüs tedbirler kapsamında,Denizlinin Annelerini ağırladı. Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan Denizlinin anneleri  okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Denizli’de birebir eğitimin öncüsü olan Denizli koleji, Türkiye’nin en saygın üniversitelerine çok sayıda öğrenci kazandırdı.


Vizyonlarının yüksek standartlarda eğitim kalitesi olduğunu ifade eden Edebiyat Öğretmeni Çağrı Sarı  Denizli’ de sadece Denizli Koleji anaokulunda bulabileceğiniz bu en önemli ayrıcalıklar ile anaokulumuzda beklediğinizden fazlasını bulacaksınız.


• Öğrencilerimizle yıl boyu devam eden sera & bahçe çalışmaları ile öğrencilerimizin doğa farkındalığı yüksek, temelden yaşayarak öğrenen, sağlıklı ve enerjilerini doğa ile birleştirmiş çocuklar olarak eğitim öğretimleri devam edecektir.
• Bütün gün yanlarında olacak yabancı öğretmen ile farkında olmadan ingilizce öğreneceklerdir.


İlkyıllar programı 4 yaştan 12. Sınıfa kadar olan eğitimi bütünsel olarak yapılandırıyor.
Öğrencilerimize farklı düşünme becerisini kazandırmak, zihinsel kapasitelerini artırmak ve proje tabanlı öğrenmelerini sağlamak amacıyla ilkokul,ortaokul ve lise  eğitim programları Denizli Koleji öğretmenlerimiz tarafından zenginleştirilmekte ve farklılaştırılmaktadır. Bu sayede öğrenciye sadece ezberlenecek bilgi parçalarını aktarmak yerine “Öğrenmeyi Öğretiyoruz.”dedi.


Öğrencilerimiz ortaokul birinci sınıftan itibaren akademik, duygusal ve sosyal gelişimlerine uygun şekilde hazırlanmış eğitim programı ile ulusal ve uluslararası platformlarda karşılaşacakları her tür sistemin gerekliliklerine donanımlı bireyler olarak hazırlanmaktadır.


Bugün hep birlikte, tüm dünya olarak farklı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten er ya da geç çıkacağız. Önemli olan bu süreci nasıl değerlendirdiğimiz, çocuklarımızın ve toplumun geleceğine neler katabildiğimizdir. Denizli Koleji olarak biz, üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Yeni normal sürece hem fiziksel şartlar hem de teknolojik altyapımızla hazırız” dedi.


Denizlinin anneleri Grubunun kurucusu Pınar Atalay Çaltaş, Denizli Koleji’nin nazik daveti için teşekkür ettiklerini belirterek, “Çocuklarımızın geleceği her anne ve baba için çok önemlidir. İyi bir eğitim kurumunda eğitim almaları bizlerin en büyük beklentisidir. Denizli Koleji’nin eğitim öğretimdeki kalitesini biliyoruz. Okul yöneticilerini ve öğretmen kadrolarını yürekten kutluyorum” dedi.