DENİZLİ İYİ PARTİ  TEŞKİLAT BULUŞMASINDA 150'yi AŞKIN YENİ ÜYEYLE BİRLİKTE ADAYLARINI TANITTI

DENİZLİ İYİ PARTİ  TEŞKİLAT BULUŞMASINDA 150'yi AŞKIN YENİ ÜYEYLE BİRLİKTE ADAYLARINI TANITTI

Tüm ilçe teşkilatlarının katılımı, 150'yi aşkın yeni üyeye rozet takma töreni ve ilçe adaylarının tanıtımı ile yapıldı

İYİ Parti Denizli Teşkilat Buluşması yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tüm ilçe teşkilatlarının katılımı, 150'yi aşkın yeni üyeye rozet takma töreni ve ilçe adaylarının tanıtımı ile yapıldı.

İyi Parti Denizli İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklama şu şekilde :

Teşkilat buluşmasına Denizli Milletvekili ve TBMM Divan Katibi Yasin Öztürk,  Genel Başkan Yrd. Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Afyon Milletvekili  Hakan Şeref Ongun, Teşkilat Başkan Yrd. Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü  Ceren Yılmaz, İlçe Başkanları ve teşkilatları, Belediye Başkan Adayları, mevcut Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve yeni üyelerimiz ve partililerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Teşkilat Buluşmasında

Düzenlenen Teşkilat Buluşmasında, katılımcılara ilk önce İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden seslendi.

Nihan Cihan Özden konuşmasında;

“Bizler, siyasi hedefler ya da beklentiler ile değil, ülkemizin bugün ne kadar kötü yönetileceğini, o günlerden gören Genel Başkanımızın arkasında toplanarak kurduk bu partinin teşkilatlarını.

2017 de, bu ucube sistemin getirilmesinin karşısında, tüm tehditlere rağmen dim dik duran Genel Başkanımız, aynı şekilde 14 mayıs seçimlerine giderken de, herkesten önce bu sistemi değiştirmeliyiz diyen liderdir.

31 mart 2024 yerel seçimlerinde, Milletimizi, birilerinin taraftarcılık haline getirdiği sandıklarda yalnız bırakmayacağız! Milletimize projelere oy verebileceği, samimiyete oy verebileceği, zorunda olduğu için değil, İÇİNE SİNE SİNE OY VEREBİLECEĞİ SEÇENEKLER SUNACAĞIZ !!!!

MİLLETİMİZİ İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ 

Üçüncü yol, Sayın Genel Başkanımızın ve partimizin, 14 mayıs seçimleri sonrası ortaya koyduğu bir iddia değildir. Milletimize, ÜÇÜNCÜ VE AYDINLIĞA GİDEN BİR YOL SUNMAK, BU PARTİNİN KURULUŞ AMACIDIR.”dedi.

Gerçekleştirilen buluşmada, Denizli Millet Vekili ve TBMM Divan Katibi Yasin Öztürk'te konuşmasında “Bizlere muhalif olanların kazanacak aday sloganıyla seçim çalışmaları yapmaları çok manidar. Bizler İYİ Parti olarak genel seçimlerde “Kazanacak Aday" dediğimizde dikkate almayanlar, şimdi kazanacak aday diye seçim çalışması yapma gayreti içindeler. Şimdi soralım sekiz ay önce bizler kazanacak aday derken dikkate almayanlar, Genel Başkanımız Meral Akşener’i zor durumda bırakanlar, şimdi ne değişti de kazanacak aday diyorlar.

İYİ Parti kimsenin paratoneri değildir, şimşekleri üzerine çekecek. Genel seçimlerde Türkiye'nin sıkıştığı durumdan düzlüğe çıkabilmesi için, paratoner görevini üstlenip, bütün şimşekleri üzerine çekmişti. Ama şimdi herkes kendi şimşeklerini kendi göğüsleyecek.” dedi

 

Gerçekleştirilen etkinlik, katılımcıların, açıklanan Belediye Başkan adaylarının konuşmaları ile devam etti.

Denizli İYİ Partinin çalışmaları sonucunda partiye birçok yeni üye katılımı oldu. 150’yi aşkın yeni üyeye rozetlerini İl Başkanı, Denizli Milletvekili ve Genel Merkezden gelen katılımcı misafirlerin takması büyük heyecan ve coşku yarattı.

Yeni üyelerin Başkanlarla, Başkan Adaylarıyla, Meclis Üyeleriyle ve partililerle buluşturulması ve konuşmaların tamamlanması ile son buldu.

 

Denizli İYİ Parti İl Teşkilatı Şiir Otel'de gerçekleştirdiği Teşkilat Buluşmasında 7 ilçenin Belediye Başkan adayını basına ve partililerine tanıttı.

İŞTE ADAYLAR

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu

Çal Belediye Başkan adayı Mehmet Öztürk

Buldan Belediye Başkan adayı Mustafa Gülbay

Bozkurt Belediye Başkan adayı Zafer Kocaman

Serinhisar Belediye Başkan adayı Şükrü Averi

Sarayköy Belediye Başkan adayı Ahmet Çelikak

Honaz Belediye Başkan Adayı Enver Kiraz