Denizli İYİ Parti İl Yönetimi Toplandı

Denizli İYİ Parti İl Yönetimi Toplandı

Denizli İYİ Parti İl Yönetimi Toplandı

Denizli İYİ Parti İl Yönetimi, İl Başkanı Süleyman Semerci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, İYİ Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Yasin Öztürk de katılım sağladı. İl Başkanı Süleyman Semerci, açılış konuşmasında yerel ve ulusal konularda önemli değerlendirmelerde bulundu. Bölgedeki sorunlar ve ülke genelindeki siyasi gelişmelere yönelik fikirlerini paylaşan Semerci, parti olarak atılması gereken adımlara dikkat çekti.

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ise TBMM’deki çalışmalar ve Genel Merkez ile ilgili bilgiler vererek katılımcıları bilgilendirdi. Genel merkezden gelen stratejiler ve politikalar doğrultusunda yerel teşkilatlarla yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı. Denizli’de yapılması planlanan projeler, bölgedeki siyasi gelişmeler ve yerel halkın beklentileri hakkında detaylı değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanı Süleyman Semerci, konuşmasının sonunda il yönetimine olan güvenini vurguladı ve ilçe teşkilatlarının yapılanmasının büyük ölçüde tamamlandığını belirtti. Toplantıyı, iyi dilek ve temennilerle sonlandırarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Denizli İYİ Parti teşkilatı oluşturacaklarının altını çizdi.