DENİZLİ FİNAL OKULLARINDA DBS İZDİHAMI

DENİZLİ FİNAL OKULLARINDA DBS İZDİHAMI

Denizli Final Okullarında 4-5 Mart Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan Düzey Belirleme ve Bursluluk DBS Sınavının ilk günü yoğun bir katılımla geçti

Denizli Final Okullarında 4-5 Mart Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan Düzey Belirleme ve Bursluluk DBS  Sınavının ilk günü yoğun bir katılımla geçti. 4-5-6-7 ve 9-10-11. Sınıfı öğrencilerin katıldığı sınava ilgi oldukça yoğundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Sadi Öztekin "Özellikle 4. sınıfta okuyan öğrencilerin daha fazla ilgi gösterdiği DBS'ye ilk gün 1000'in üzerinde öğrenci katıldı. Başvurulara baktığımızda yarın 1500 öğrencinin sınava katılmasını bekliyoruz. Bugünkü oturumların ardından sınava katılan öğrencilerin okulumuzun sınav organizasyonundan çok memnun kaldıklarını ve soruların da oldukça kaliteli hazırlanmış olduğunu söylemeleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu vesileyle günlerdir sınavın sorunsuz geçmesi için hazırlık yapan ekibimizi gönülden kutluyorum. Ayrıca Final Okullarına güvenerek çocuklarıyla birlikte sınav için okulumuzu dolduran Denizlili hemşehrilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Final Eğitim Kurumları olarak bize 20 yıldan beri duydukları bu güvene layık olduğumuzu göstermiştik. Bundan sonra daha da artan şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğimize final ekibi adına söz veriyorum" dedi.

Bu yoğunluğun ardından Denizli Final Okullarında Köfte -Ekmek partisi yapıldı , bir nebzede olsa yorgunluklar atıldı.