Denizli Çınar Lions Dünya Engelliler Günü

Denizli Çınar Lions Dünya Engelliler Günü

Denizli Çınar Lions Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir etkinlik düzenledi.

Denizli Çınar Lions Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlik ile ilgili şu açıklama yapıldı :

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü farklı ve faydalı bir şekilde kutladık bu yıl.Denizli Eşpedal Derneğine bir adet Sedona marka tandem bisiklet hediye ettik.
Tandem bisiklet 2 kişiyle kullanılan,önde gören ve yönlendirebilen bir pilot arkada görme engelli sürücü ile kullanılıyor.Tandem bisikletin gövdesi uzun olduğu için diğer bisikletlere göre daha dengelidir ve bu yüzden tehlikeli değildir.Görmeyen dünyalarına spor yapmayı,birlikte birşeyler paylaşmayı,sosyalleşmeyi en önemlisi dünyayı tanıyıp engelleri kırmalarını sağlayan bu etkinliğin Denizli'de artması için Çınar Lions Kulübü adına elimizden geleni yapacağımıza söz verdik.Forum Çamlık önünde yaptığımız basın açıklaması ve Tandem tesliminden sonra Polis eşliğinde Çamlık Hayal Kahvesine kadar süren kortejimiz çok renkliydi.
Pamukkale Bisiklet Derneği sürücülerinin yoğun katılımı ile 4 adet tandem bisikletle yaptığımız kortej ile harika bir farkındalık yaratarak şehirde yaşayan pek çok insana Çınar Lions Kulübü'nü tanıtmanın yanı sıra engelli vatandaşlarımız bir ışık olduk.
Bu etkinlikte emeği geçen eşpedal Denizli sorumlusu  Pınar Göcen İzmir'de yaşayıp her türlü yardımı yapan Gündüz Altı'ya,her türlü fikiri veren Pamukkale Bisiklet Derneği Başkanı Yavuz Öge'ye,yanımızda olan basına ve bizleri yalnız bırakmayan,destekleyen üyelerimize sonsuz teşekür ediyoruz.
Omuz Omuza Hizmet ediyoruz Engelleri birlikte aşıyoruz dediler.