DENİZLİ CAM ÜSTÜNLÜK ÖDÜLÜ ALDI

DENİZLİ CAM ÜSTÜNLÜK ÖDÜLÜ ALDI

Paşabahçe’nin çatısı altında el imalatı üretim gerçekleştiren Denizli Cam’ın web sitesi pazarlama ve iletişim alanında en önemli yarışmalar arasında yer alan Communicator Awards tarafından ‘Web…

 

DENİZLİ CAM’IN WEB SİTESİNE ‘ÜSTÜNLÜK ÖDÜLÜ’

Paşabahçe’nin çatısı altında el imalatı üretim gerçekleştiren Denizli Cam’ın web sitesi pazarlama ve iletişim alanında en önemli yarışmalar arasında yer alan Communicator Awards tarafından ‘Web Sayfalarında Profesyonel Hizmet’ kategorisinde ‘Üstünlük Ödülü(Award of Distinction)’ne layık görüldü.

07.06.2017 –Paşabahçe’nin çatısı altında el imalatı üretim gerçekleştiren Denizli Cam, http://www.denizlicam.com.tr web sitesiyle, The Academy of Interactive and Visual Arts (AIVA) jürisi tarafından değerlendirilen ve 23 yıldır düzenlenen ödül almaya hak kazandı. Denizli Cam pazarlama ve iletişim alanında dünyanın en iyilerinin seçildiği Communicator Awards’da ‘Web Sayfalarında Profesyonel Hizmet’ kategorisinde kalite bakımından endüstri standartlarını aşan başarılı projelere verilen Üstünlük Ödülü’ne (Award of Distinction) layık görüldü.

Sektörün en prestijli yarışmaları arasında yer alan Communicator Awards’a her yıl tüm dünyadan binlerce proje katılıyor. Projeler medya, iletişim, reklamcılık, yaratıcılık ve pazarlama firmalarının en üst düzey profesyonellerinden oluşan AIVA üyeleri tarafından değerlendiriliyor. 25 binden fazla ürünün el imalatı üretimini gerçekleştiren Denizli Cam, kaliteli camı nitelikli ve beceri düzeyi yüksek işgücüyle birleştiriyor. Üretim kabiliyeti ve kapasitesiyle cam ev eşyası el üretiminde Türkiye’de lider konumunda yer alıyor.

 

Communicator Awards Hakkında

Communicator Awards, pazarlama ve iletişim alanında dünyanın birçok yerinden en yenilikçi ve özgün çalışmaları değerlendiren uluslararası prestije sahip bir ödül platformudur. 23’üncü yılında online video ve sosyal kategorileriyle genişleyen Communicator Awards, web sitelerinden etkili pazarlama stratejilerine, online videolardan bütünleşik kampanyalara kadar sektörün tüm ayrıntılarını göz önünde bulundurmakta ve her yıl 6.000’den fazla başvuru almaktadır.

Detaylı bilgi için; http://www.communicatorawards.com