Denizli Büyükşehir Konservatuarından ‘Yaza Merhaba’ konseri

Denizli Büyükşehir Konservatuarından ‘Yaza Merhaba’ konseri

Denizli Büyükşehir Konservatuarından ‘Yaza Merhaba’ konseri

(İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun düzenlediği “Yaza Merhaba” konseri izleyenleri mest etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, “Yaza Merhaba” konseri düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Selçuk, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şef Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği konserde, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçıları birbirinden güzel sanat müziği eserlerini seslendirdi. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede izleyiciler unutulmaz anlar yaşattı.

Daha ileriye ve güzele
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’na geçmişten bugüne emek veren tüm sanatçı ve müzisyenlere teşekkür etti. Başkanvekili Marım, “Denizli Büyükşehir Belediyesi var oldukça, eğitimde, kültürde, sanatta ve her konuda daha da ileriye gidecektir. Biz aldığımız bu bayrağı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte daha güzele ve ileriye götürmek görevimiz olacaktır. Sadece salonlarda değil, meydanlarda, parklarda, mahalle ve köylerimizde de sanat ve sanatçılarımızı halkımızla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.