Denizli Büyükşehir Çocuk Korosuna en değerli ödül

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosuna en değerli ödül

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosuna en değerli ödül

(İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Korofest Denizli Korolar Festivali’nde en değerli ödül olarak gösterilen “Homojenlik, Koro Tınısı” ödülü almaya hak kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Korofest Denizli Korolar Festivali’ne damga vurdu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Denizli’den ve çevre illerden 41 koro, 1700 koristin katıldığı festivalde, festival değerlendirme kurulu tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu’na festivalin en değerli ödülü olarak gösterilen “Homojenlik, Koro Tınısı” ödülü verildi. Festival süresince 2 günlük çalıştayda yer alan Prof. Dr. Emel Funda Türkmen ve Dr. Mete Gökçe ile çalışan çocuk korosu, akademisyenlerin ve festivali takip edenlerin övgülerini aldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kutlama
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu özel festivale katılan Çocuk Korosu şef ve koristlerini tebrik etti. Nasuh Görkem Karagün’ün şefliği ve yardımcısı Ezgi Yalçın yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu’nun aldığı ödül ile gurur duyduklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, başarılarının devamını diledi.