DENİZLİ BORSA LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

DENİZLİ BORSA LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

DENİZLİ BORSA LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Ticaret Borsası tarafından birlikte hayata geçirilen toplam 45 Bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 1. Etabı 25 Bin ton kapasiteli Merkez Cankurtaran Lisanslı Depoculuk Tesisi kapılarını açıyor. 


Cankurtaran Mevkii Milli Park Yolu Çıkışı’nda yer alan tesis 6 Mart Çarşamba günü saat 12.00'de düzenlecek tören ile tesis hizmete giricek.


“Başkan Tefenlili’den Açılışa Davet”


Açılış töreni için üreticileri davet eden Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili; “ Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ın büyük destekleri ile ilimize kazandırılan Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisi’mizi üreticelerle buluşturma vakti geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tesisimiz Denizlilere ve bölgemize hayırlı olsun. İnşallah şehrimize, çiftçilerimize hayırlı olur. Bu tesis yıllarca çiftçilerimize, üreticilerimize hizmet verecektir. Açılışımıza tüm üreticilerimizi ve Denizlilileri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.