Denizli Barosu Seçime Gidiyor

Denizli Barosu Seçime Gidiyor

Pandemi dolayısı ile daha önce ertelenen Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurulu 10-11 Nisan tarihinde gerçekleştiriliyor

Pandemi dolayısı ile daha önce ertelenen Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurulu 10-11 Nisan tarihinde gerçekleştiriliyor.
Coronavirüs salgını dolayısı ile daha önce iki kez ertelenen Denizli Barosu seçimleri  4 adayın yarışması ile yapılacak.
Halen Başkanlık görevini yürüten Av. Müjdat İlhan ile birlikte , Av.Kerem Tahir Üzelce, Av. Kamil Mercan ve Av. Adnan Demirdöğer yarışacak diğer adaylar.

Yapılacak Genel kurulun 3-4 Nisan tarihinde olacağını ancak yeterli çoğunluk sağlanamazsa 10-11 Nisan tarihinde olacağı açıklandı.
Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat ilhan 10 yıldır bu görevi sürdürüyor. Bu Genel Kurulla birlikte 6. kez aday olan Müjdat İlhan tüm adaylara hayırlı olsun dedi. 
Müjdat İlhan şimdiye kadar yürüttüğümüz çalışmalarda şeffaf olduk. Yeniden oluşturduğumuz listede de  şeffaf, katılımcı, güçlü ve bağımsız Baro temel ilkelerimiz olmaya devam ediyor.
Şimdiye kadar bütün seçimlerimizi şölen havasında yaptık. Bu seçimlerinde demokrasi şöleni olacağına hiç kuşkumuz yok. Bütün üyelerimizi bu demokrasi şölenimize davet ediyorum dedi.