DENİB Akademi’den E- İhracat Stratejileri Eğitim Programı

DENİB Akademi’den E- İhracat Stratejileri Eğitim Programı

DENİB Akademi’den E- İhracat Stratejileri Eğitim Programı

DENİB Akademi’nin yeniden yapılandırılması neticesinde oluşturulan AKADEMİ GİRİŞİMCİ faaliyetleri kapsamında Denizli İhracatçılar Birliği ve AKBANK işbirliğinde “E-İhracat Stratejileri Eğitim Programı” 11-12 Aralık 2023 tarihlerinde Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binasında fiziki, 18-19-25 Aralık 2023 ve 2 Ocak 2024 tarihlerinde ise çevrimiçi olarak düzenlendi.


Eğitmenler Barış Yaşbala, Cenk Öncel, Fatma Kordu, Gökhan Erol, Hülya Ekici, Serhat Atik ve Serhat Yanık tarafından gerçekleştirilen ve 6 gün süren eğitim programında; e-ihracat / e-ticaret, hedef pazar analizi, gümrükleme, dijital pazarlama ve devlet destekleri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.


Özellikle e-ihracata yeni adım atan ya da başlamak isteyen girişimciler için dış ticaret süreçlerini anlamak adına oldukça faydalı olan eğitimde, etkin dijital stratejiler geliştirme ve uluslararası pazarlarda müşteri bulma ve müşteriyi elde tutma teknikleri detaylandırıldı.


Ayrıca, hem işletmeden işletmeye (B2B), hem de işletmeden tüketiciye (B2C) satış yapan ya da yapmak isteyen firmalara çeşitli platformlarda ürün yönetimi ve sunumu hakkında çok değerli bilgiler aktarıldı.


Soru-cevap bölümleriyle interaktif bir şekilde düzenlenen eğitime ilgi oldukça yüksekti. Akademi Girişimci, Akademi Profesyonel, Akademi Junior ve Akademi Master kapsamında ihracatın her detayına değinen eğitimlerimize www.denib.gov.tr ve sosyal medya adreslerimizden ulaşılabilmektedir.