DEMİOSB ve MAKSİAD'tan İftar Yemeği

DEMİOSB ve MAKSİAD'tan İftar Yemeği

DEMİOSB ve MAKSİAD'tan İftar Yemeği

DEMİOSB ve MAKSİAD’ ın ev sahipliğinde PASVAK AŞEVİ’ nde düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yapılan açıklama şu şekilde :

Denizli Milletvekili Sn. Şahin Tin, Denizli Milletvekili Sn. Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Sn. Selim Kasapoğlu, MUSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, YİKOB İdari ve Mali İşler Müdürü Himmet Şefik Akder’in teşrif ettiği iftar yemeğinde, DEMİOSB Yatırımcıları ve MAKSİAD Aileleriyle bir araya gelindi.

Açılış konuşmalarını MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı’nın yaptığı iftar yemeğinde, Desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Şahin Tin Vekilimiz, Nilgün Ök Vekilimiz ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Büyükşehir Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim, teşrifleri bize güç verdi. Makine Sektörünü daha iyi yerlere getirmek gayemiz, Güçlü Türkiye ve Teknolojik Hamle Hayalimizi gerçekleştirmek için gayretle ve azimle birlikte çalışmalıyız çünkü ‘’Birlikte güçlüyüz’’ dedi. İftar yemeğine katılan herkese ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Sn. Selim Kasapoğlu, konuşmalarında; DEMİOSB’ nin mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Denizli'nin sanayi gücünün ülke ekonomisinin önemli bir parçasını oluşturduğunu, daha da geliştirilmesi için de içerisinde gereken potansiyeli barındırdığını dile getiren Sn. Kasapoğlu sadece makine sektörümüze değil kentimize de katkı sağlayacak her projeyi destekliyoruz dedi, iftar yemeğine katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Osman Zolan, ‘’bir Ramazan ayına da kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Allah tuttuğumuz oruçları kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sanayinin-Sanayicinin, Üretimin-Üreticinin yanında olduğunu ve Denizli'miz için makina sektörünün önemli olduğunu vurguladı.  Sanayicimizin her zaman yanındayız üreten bir şehir olarak ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz.’’  Dedi.

Denizli Milletvekili Sn. Nilgün Ök, Ülkemiz ve şehrimiz için üreten, emek veren tüm iş insanlarımızın yanındayız. Sanayicilerimizle beraber iftarımızı açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadık. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. dedi

Katılımlarıyla sanayicilerimizi onurlandıran Denizli Milletvekili Sn. Şahin Tin konuşmalarında, samimi sohbetleriyle makine sektörüne emek ve gönül veren sanayicilerimizle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadık emeği geçenlere teşekkür ederim. DEMİOSB’ nin kuruluşundan bugüne kadar geldiği aşamada gayretle çaba gösterdik, bundan sonra da yine birlikte çalışacağız. Hep birlikte daha çok üreteceğiz, daha çok ihracat yapacağız. Ülkemizin kalkınmasına güç ve omuz vereceğiz. Sağlık, huzur ve kardeşlik içinde nice iftar sofralarında buluşmayı hepimize nasip etsin. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Dedi.