DBBD GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

DBBD GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde 2. Genel Kurulunu yapan Denizli Belediye Başkanları Derneği (DBBD) ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı. Başkanlığa Tuncer Tunçbilek getirildi.

DBBD Başkanı Tuncer Tunçbilek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de hep beraber uyum içinde çalışacaklarını belirtti.  DBBD Başkanı Tuncer Tunçbilek şunları söyledi “Derneğimize yakışır bir genel kurul yaptık. Genel kurulumuza başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Derneğimiz Onursal Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki olmak üzere görevdeki başkanlarımızın tamamına yakını katılırken, daha önce görev yapmış Belediye Başkanlarımızdan da yüzde sekseni katıldı. 120 Denizli Belediye Başkanının katıldığı toplantımızda çalışmalarımızla ilgili detaylı bilgiler verirken, talep ve tavsiyeleri de aldık. Bu birlik ve beraberlikten dolayı çok mutlu olduk, kendilerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

Kuruluşumuz amacımız belli, tüzüğümüz doğrultusunda başkanlarımızın ve milletvekillerimizin desteğiyle Türkiye Belediye Başkanları Deneği ile de koordineli olarak çalışmalarımız devam edecek.”

Denizli Belediye Başkanları Derneği Yönetim Kurulu ilk toplantısında Denizli Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Başkanı Ahmet Yıldız’ı da misafir etti. Belediye Başkanları Derneği kuruluş amacı ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi. Ayrıca Belediye Başkanları özlük hakları başta olmak üzere, devam eden çalışmalarla ilgili destek istendi.

Denizli Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Başkanı Ahmet Yıldız da yönetim kuruluna başarılar dileyerek; bugün Belediye Başkanlarının sorunlarından, talep ve beklentilerinden detaylı bir şekilde bilgi sahibi olduğunu belirtti. Genel Kurula Meclis çalışması nedeniyle katılamadığını ifade eden Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, “Bugün Belediye Başkanları Derneği Yönetim Kurulu ile birlikte olup sohbet etmekten dolayı mutluyum. Denizli Belediye Başkanları Derneği’nin çalışmalarında, taleplerinde elimden geleni yapacağım.” dedi.