DARTÇILAR, SEZONDA 53 MADALYA KAZANDI

DARTÇILAR, SEZONDA 53 MADALYA KAZANDI

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, mücadele ettiği 2022 – 2023 Sezonu Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turları 5. Ayak ve Ustalar turnuvasından mutlu ayrıldı.

Pamukkale Belediyespor’un aktif branşlarından dartta 2022-2023 sezonu sona erdi. Mavi beyazlı ekibin başarılı sporcuları elde ettikleri bu başarılar ile Dart Milli Takımı seçmelerine katılacaklar. Ömer Türkarslan yıldızlar kategorisinde, Harun Salih Turgut yıldızlar ve gençler, Esma Doğan yıldızlar ve gençler, Zehra Gemi yıldızlar ve gençler, Ayşegül Karagöz yıldızlar ve gençler, Pınar Önay yıldızlar ve gençler, Ceylin Ataş gençler ve büyükler, Saadet Aydınalın gençler, Ayşe Bodur büyükler, Kerem Kurban yıldızlar ve gençler kategorisinde Milli Takım seçmelerine katılacaklar ve başarılı olmaları durumunda ülkemizi Dünya ve Avrupa Kupaları'nda temsil edecekler.

SEZONUN SON TURNUVASINDA 21 MADALYA

Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turları 5. Ayak ve Ustalar turnuvası ile tamamlandı. Pamukkale Belediyesporlu Burak Yasin Turgut Minikler kategorisinde 1. Tur Türkiye Şampiyonu, 2. Turda Türkiye ikincisi, Ustalar Turnuvası Minikler Türkiye üçüncüsü oldu. Yine Minikler kategorisinde Furkan Bilal Kurt 2. Turda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Ayşegül Karagöz ise Yıldız Kızlar 1. Tur Türkiye birincisi, Genç Kızlar 1. Tur Türkiye ikincisi, Genç Kızlar 2. Tur Türkiye birincisi olurken Esma Doğan Yıldız Kızlar 2. Tur Türkiye üçüncüsü, Ustalar Turnuvası Genç Kızlar Türkiye birincisi ve Ustalar Turnuvası Yıldız Kızlar Türkiye üçüncüsü oldu. Zehra Gemi ise Yıldız Kızlar 2. Tur Türkiye birincisi, Ustalar Turnuvası Yıldız Kızlar Türkiye birincisi, Ustalar Turnuvası Genç Kızlar Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Ömer Türkarslan Yıldız Erkek 1. Tur Türkiye üçüncüsü, Harun Salih Turgut Yıldız Erkekler 1.Tur Türkiye ikincisi, Hasan Efe Subaşı Genç Erkekler 2. Tur Türkiye üçüncüsü oldu. Genç Kızlar kategorisinde 1. Turda Saadet Aydınalın Türkiye Birincisi olurken, Ceylin Ataş 2. Tur Genç Kızlar Türkiye üçüncüsü, Kadınlar 1. Tur Türkiye ikincisi oldu. Ayşe Bodur 2. Tur Kadınlar Kategorisi Türkiye üçüncüsü, Ustalar Turnuvası Kadınlar Türkiye ikincisi oldu. Genel sıralama sonucunda Minikler kategorisi Türkiye Üçüncüsü Burak Yasin Turgut, Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonu Esma Doğan, Yıldız kızlar Türkiye İkincisi Zehra Gemi, Yıldız erkekler Türkiye Üçüncüsü Ömer Türkarslan, Genç Kızlar Türkiye ikincisi Zehra Gemi olarak kupa kazandılar. Pamukkale Belediyespor’un başarılı sporcuları kupalarını Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen’in elinden aldı.