CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADILAR

CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADILAR

İyi Parti teşkilatları, İl Başkanlığı önderliğinde Cumhuriyetin 100. Yılını görkemli bir şekilde kutladılar. Bütün Teşkilatlar, parti binasının terasında bir araya geldi.

İyi Parti geçtiğimiz günlerde görkemli bir Cumhuriyetin 100. Yılı kutlaması gerçekleştirdi. Bütün teşkilatların üyelerinin katıldığı, il binasının terasında yapılan görkemli kutlama ile Cumhuriyete sahip çıktıklarını deklare ettiler.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, burada yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyete eskisinden daha fazla sahip çıkacaklarını belirterek, “Haklı Bir Gurur Yaşıyoruz, Çünkü Cumhuriyetimiz 100 Yaşında” dedi.

Başkan Özden açıklamasında daha sonra şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını tarif edilemez bir gururla kutluyoruz. Bu gururu bizlere yaşatan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e bu vatanı bizlere canları pahasına emanet bırakan Şehitlerimize minnettarız.

Cumhuriyetin faziletlerinin Vatanımıza, Milletimize ve tüm dünyaya iyilik getirmesini dilerim.

Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını kutluyoruz. Bu yıl özel bir yıl, çünkü Cumhuriyetimizin 100. yılı. Genciyle, yaşlısıyla tüm Türk milleti olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Cumhuriyet Bayramı, Türkün var olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük mücadele ve özverilerle kurulduğunu her yıl hatırlatan ve büyük gurura vesile olan bir gündür. 

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edilerek, milletimizin egemenliği temelinde modern bir devlet yapılanmasına geçilmiştir. Bu bayram, bizlere bağımsızlığın, özgürlüğün ve demokrasinin değerlerini hatırlatır.

Geleceğimizin umudu olan nesillerimize bu gururu aktarmak, onların sağlıklı, güvende ve eğitimli bir şekilde büyümeleri, toplumumuzun refahı ve ilerlemesi için önemlidir. 

İyi Parti olarak, neslimizin geleceğine dair hassasiyetimizi sloganımızda da yansıtıyoruz: "Rotamız Net, Pusulamız Millet". Bu slogan, önce ülkemizin  güvenli, sağlıklı ve eğitimli bir şekilde gelişmesini sağlamak için çaba gösterdiğimizi vurgulamaktadır.

Bu noktada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ileri görüşlülüğü, vizyonu ve azmi ön plana çıkmaktadır. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken, çağdaş bir devlet yapısı inşa etmek için büyük bir mücadele vermiştir. Onun ileri görüşlülüğü, Türkiye'nin geleceğini şekillendirmiştir. Bizler de Atatürk'ün mirasına sahip çıkarak, ileri görüşlülüğünü ve bağlılığını sürdürmeliyiz.

Bugün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken, aynı zamanda dünya çapında adalet ve barış için çaba göstermeliyiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun!

 Cumhuriyetimizin 100. yılında, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık bir gelecek için el ele verelim.

Bu gururu bize yaşatan, dünyanın lider olarak kabul ettiği ve kendisini örnek aldığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, onun silah arkadaşlarını ve bu vatanı bizlere canları pahasına emanet bırakan Şehitlerimizi öncelikle minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz. Minnettarlığımız sonsuzdur.”