Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına dair yaptığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimiz 100. Yaşında. Kutlu olsun” dedi

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Cumhuriyetin kuruluşunun 100.cü yılında yaptığı kutlama açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü, sadece bir tarih kutlaması değil, aynı zamanda Türk milletinin ortak değerlerine sahip çıkma, birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır” dedi.

Bardan açıklamasında daha sonra şunları söyledi;"Değerli Çivril Halkı ve Sevgili Vatandaşlarım, Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönemine ulaşmanın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Türk milleti, tarihinde görülmemiş bir azim ve kararlılıkla, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini vererek Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Bu büyük zaferi, milletimizin fedakarlığı ve inancı sayesinde kazandık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü, sadece bir tarih kutlaması değil, aynı zamanda Türk milletinin ortak değerlerine sahip çıkma, birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. Cumhuriyet, demokrasiyi, insan haklarını ve adaleti yücelten bir anlayışın simgesidir. Bugün, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, bu değerlere olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Gelecek nesillerimize, Cumhuriyetimizin kazandığı değerleri aktarmak ve onlara daha aydınlık bir Türkiye bırakmak için çalışmalıyız. Eğitim, sağlık, ekonomi ve çevre gibi alanlarda Türkiye'yi daha ileriye taşımak için birlikte çalışmalıyız. Gelecekte, gençlerimizin daha iyi bir Türkiye'de yaşayacaklarına inanıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, hep birlikte daha güçlü, daha müreffeh ve daha adil bir Türkiye inşa etmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Bu büyük coşkuyu ve milli gururu paylaşırken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşamasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”