‘Çözüm İstiyorsanız’ Berberoğlu, Göreve Hazır

‘Çözüm İstiyorsanız’ Berberoğlu, Göreve Hazır

Topraklık Mahallesi’nde, bugünde esnaf ve vatandaşların şikâyetlerini dinleyen Berberoğlu, ‘Çözüm İstiyorsanız’ Berberoğlu, göreve hazır.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına dün gittiği Topraklık Mahallesi’nde bugünde devam etti. Mahalle sakinleri ve esnafla bol bol sohbet eden, belediyeden istek ve şikâyetlerini not eden Başkan Adayı Berberoğlu, yerel seçimde ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Topraklık Mahallesi sakinlerinden de destek istedi. Mahalle sakinlerine İYİ belediyeciliği ve her mahalleye eşit hizmet götürmekle ilgili hazırladığı 41 projesini de anlatan Berberoğlu, mahalle sakinlerine ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı.

Yarım Kalan Ne Varsa Tamamlanacak

İlçede gittiği her mahalleden yarım kalan belediye çalışmalarıyla ilgili şikâyetler aldığına dikkat çeken Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Dün Topraklık Mahallesindeydik, mahallemiz büyük olduğu için yine seçim çalışmamıza belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte dört koldan Topraklık Mahallemizde devam ediyoruz.

Mahallemizdeki sorunları, mahallemizde yaşayanlardan dinliyoruz. Mahalle sakinlerine 1 Nisan sonrası mahallemizdeki sorunları biran önce çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmalara başlayacağımızın sözünü verdik. İlçe sakinlerinin parası artık heba olmayacak. Temeli atılıp unutulan projeler asla bizde olmayacak. Ama ilçede başlatılan yarım kalan, çürümeye terk edilen ne varsa hepsini en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağım. Türkay Berberoğlu sözü. ‘Çözüm İstiyorsanız’ Berberoğlu, göreve hazır ’ dedi.