Coşkun'dan Özpek'e Cevap Geldi

Coşkun'dan Özpek'e Cevap Geldi

Coşkun'dan Özpek'e Cevap Geldi

 Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Uğur COŞKUN ,Basına ve Kamuoyuna başlıklı yazılı bir açıklama göndererek Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek'e cevap verdi :

CHP Pamukkale İlçe Örgütü olarak uyarı mahiyetindeki Anayasa Nöbetimiz esnasında iken muhalefet partisi ilçe başkanı Sayın Özpek “seçim bitti laf var icraat yok” diyerek bir basın açıklaması yayınlamış. Anlaşılan o ki AKP kadroları, Pamukkale İlçesi’ne kurulduğundan bu güne kadar hizmet etmeyi beceremedikleri gibi halk odaklı muhalefet etmeyi de beceremeyecekler. Geçen hafta da bir şeyler söylemişti “muhalefet bu, illaki bir şeyler diyecek” diyerek cevap verme gereği duymamıştık. Ancak Sayın Başkanın bildiğinin yanıldığına yetmediğini görünce kamuoyunun yanlış bilgilenmesine sebep olmaması için açıklama yapma gereği duyduk. Sayın muhalefet partisi AKP ilçe başkanı, Pamukkale’de ve Denizli’de Cumhuriyet Halk Partili kadroların yaptıklarını gözünüz görmüyorsa çaresi siyasette değil hastanelerin göz polikliniklerindedir. Biz yine de son 6 ayda Pamukkale’ye kazandırdıklarımızın bazılarını açıklayarak Pamukkale halkımızı doğru bilgilendirelim:

Son altı ayda Pamukkale ilçemizde altı farklı mahallemizde halk ekmek büfesi açtık. Sizin yıllardır beceremediğiniz çöp poşeti ile ilgili Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza Ertemur “Biz halkımıza bunu proje diye sunamayız” diyerek daha seçim öncesinde çöp poşeti dağıtımına başlamıştı. Göreve geldiğimizden bu yana da dağıtmaya devam ediyoruz. Bağbaşı Mahallemizde yıllardır bitirmeyi beceremediğiniz Bağbaşı Gençlik Merkezi’ni çok kısa bir süre sonra bitirip Pamukkalelilerin hizmetine sunacağız. Ekim ayı meclis toplantısında alınan karar ile hayırseverlerimizin desteği ile kreş yapımıyla ilgili Belediye Başkanımıza yetki verildi. En kısa sürede protokolü imzalayıp çalışan annelerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Irlıganlı Mahallemizdeki yapımına başladığımız kapalı pazaryeri tamamlanmak üzere ve Pamukkale Mahallemize yapmaya başladığımız kapalı pazaryerinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan bu hizmetin tamamını da tasarruf tedbirleri genelgesine rağmen yaptık. Boş siyaset yapmayı bırakın, biz siyaset yapacak olsak, sizin kadrolarınız döneminde bıraktığınız neredeyse Pamukkale Belediyesi bütçesine yaklaşan borcu konuşurduk. Bu borç nedeniyle bugüne kadar ödediğimiz yüzlerce milyonluk borç ödemesini konuşurduk. Ama sırf Pamukkale halkının ümidini kırmamak için bu yönde bir siyaseti tercih etmiyoruz. Siz bu halka yıllarca mezarlık duvarını dahi proje olarak sunup 5-6 defa bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na açılışını yaptırıp kurdelesini kestirdiniz bizim ise sizin memleketiniz olan Güzelpınar’a yaptırdığımız 22 metrelik duvarı proje diye söylemeye dilimiz varmaz.

                Siz de Pamukkaleliler de hiç endişe etmesin Pamukkale Belediyesi emin ellerde ve halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını ön plana alan, insanı önceleyen hizmetlerimiz ile halkımızın gönlünde taht kurmaya devam edeceğiz. Halkımızın görev verdiği Cumhuriyet Halk Partili kadrolarımız ile ne Pamukkale’de ne de Denizli’de halkımızdan toplanan vergilerle oluşan kayalardan akan su ile ne özel fidanlar yetiştiriliyor ne bir tekeye içiyoruz ne de özel sebze tarlaları sulatıyoruz. Bu halkın dişinden tırnağından, kutsal alın terinden toplanan verginin her bir kuruşu yine bu halkın öncelikli hizmetleri için harcanıyor. Konu turizm ve Pamukkale travertenleri olduğu zaman ise giriş kapılarından elde edilen gelirin Denizlispor’a, belediye havuzlarından elde edilen gelirin Denizli Belediyesi’ne, antik havuz gelirinin ise Denizli İl Özel İdaresi’ne kaldığı dönemde yerel yönetimde Cumhuriyet Halk Partisi kadroları vardı. Turizm Bakanlığı’na peşkeş çekildiği dönemde ise yönetimde AKP kadroları vardı. Konu turizm ve Pamukkale travertenleri olunca sizin odanın pencerelerini falan açıp konuyu değiştirmeniz lazımken bizim kadrolarımıza bu konuda bir daha eleştiri dahi getirmemenizi tavsiye ediyorum. Bu halka ve Pamukkale’ye faydanız olmasını istiyorsanız kendi kadrolarınızın tasarruf tedbirleri adı altında yayınladıkları genelgeyi bir an önce kaldırılması ve tasarrufu kendi kadrolarınızda sağlamanız için çalışma başlatmanızı tavsiye ediyorum.

                Sonuç olarak; Topraklık Mahallemizde açılan Denizli’nin ilk Kent Lokantasının açılışına katılmadınız, 15 Ekim’de Kınıklı Mahallemizde kız öğrencilerimiz için Zübeyde Hanım Konukevi açılışımız vardı ona da katılmadınız. Bu açıklama vesilesi ile 17 Ekim 2024 Perşembe Günü saat 12:00’da Yunus Emre Mahallemizde halkımızın ve özellikle üniversite öğrencilerimizin faydalanması için sağlıklı ve uygun fiyatlı kent lokantası açılışımıza muhalefet partisi ilçe başkanı Sayın Özpek’i özel olarak davet ediyorum. Bu kent lokantasının Pamukkale İlçe sınırlarındaki ikinci kent lokantası olacağını da bilgisine sunmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının Pamukkale’ye kazandırdıklarını siyaset hastalığı nedeniyle uzaktan görmekte zorlanıyor olabilir yakından gördüğü zaman fikrinin değişeceğini düşündüğümü ifade ediyor tüm Pamukkalelilere saygılarımı sunuyorum.