Çocuklara özel Ramazan programı düzenlendi

Çocuklara özel Ramazan programı düzenlendi

Buldan Belediyesi, Ramazan ayında sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra düzenlediği çocuklara özel Ramazan programı ile göz doldurdu.

Buldan Belediyesi, çocukların gönlünce eğlenebilmesi ve içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı geleneklerini doyasıya yaşamaları amacıyla Çocuklara özel etkinlik düzenledi.  Buldan Belediyesi ve Maas Organizasyon işbirliğinde Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen programda, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp dans ederek eğlenen çocuklar, Hacivat ve Karagöz gösterileriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

Belediye tarafından hazırlanan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın 29 Nisan 2022 Cuma akşamı tekrar düzenleneceğini açıklayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Çocukların yüzündeki bir gülümseme, ramazan ayını daha da bir anlamlı kılıyor bizim için. Ben Cuma günkü programa tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyorum. Dönem içerisinde imkanlarımız doğrultusunda bu tarz etkinliklerimizi halkımızla buluşturmaya çalışacağız” dedi.