ÇİVRİL’İ KİMSENİN KEYFİNE BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ

ÇİVRİL’İ KİMSENİN KEYFİNE BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Adayı Vural, belediye başkanlığı görevi boyunca birçok çalışmanın temelinin atıldığına vurgu yaparak,  “Birçok projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. İlk dönemimizde çıraklık dönemimizdi. Zorlandığımız dönemler oldu ama sizlerin desteği ile güzel işler başardık” dedi.

“Kukla Başkan isteyenlere 31 Martta ders vereceksiniz”

Her zaman vatandaşın yanında olmaya çalıştığını ve görev süresince tek gayesinin Çivril’in menfaat ve çıkarları olduğuna dikkat çeken Başkan Niyazi Vural, “ilk dönemimizde salgın, ekonomik kriz ve Asrın depremine rağmen güzel ve başarılı işlere imza attık. Çıraklık dönemimizi zorlanarak da olsa sizlerin desteği ile güzel tamamladık, şimdi sıra kalfalık ve ustalıkta. Bu şehirde artık hiçbir şey eksik kalmasın dedik ve ustalık dönemi için adım attık. Bu süreçte bizleri destekleyen herkese minnettarım. Bizleri egale etmeye çalışan masa başı oyunlarıyla kendilerine kukla olacak belediye başkanı arayanlara en büyük dersi 31 Mart’ta Çivrilliler verecek” dedi.

İlkemiz “Tasarruf, Üretim, Çözüm”

22 yıldır aktif siyasetin içinde yer aldığını belirten Niyazi Vural, siyaset yaptığı süre içinde Çivrillilerden büyük destek gördüğünü belirterek vatandaşa minnettar olduğunu söyledi. Halkın için gelen birisi olarak halkın değerlerine sahip çıktığını belirten Vural “Bu şehrin bir evladı olarak, şehrin hiçbir mülk ve değerini kimseye peşkeş çektirmedik. Kimsenin kulu, kölesi, emir eri olmadık. Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmedik. Biz, birilerinin gönlü olsun diye değil Çivril için çalıştık, tasarruf ettik, ürettik, çözüm bulduk. Temel belediyecilik ilkemiz bu oldu. Çivril’de bize sahip çıktı vefa gösterdi, Çivril başkasına değil kendisine hizmet eden bir belediye başkanı arıyordu. Bu da sizlerin destekleriyle bu kardeşiniz oldu” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlığı süresi boyunca önceliği tasarruf ve borçlara ayırdığını belirten Başkan Niyazi Vural “tasarruf, mali disiplin ve üretim ilk hedefimizdi. Bunda da başarılı olduk. Çivril Belediyesi borçlarıyla konuşulan değil tasarrufla hizmet eden bir belediye oldu. Adı bir zamanlar yemek faturalarıyla, temsil ağırlama giderleri adı altında harcanan paralarla, alkollü şirket müdürlerinin bağlattığı makam araçlarıyla anılırken, çok şükür Çivril bugün tasarrufla, hizmet etmesiyle, Turizmine, tarımsal üretimine, Organize Sanayi Bölgesine gıpta ile bakılan bir belediye haline geldi. Tasarruf ettik, ürettik, çalıştık, tanıttık. Tüm bunlarla örnek bir belediye olduk.  Bu başarıları kıskandılar, Çivril’in bu başarılara imza atmasını kıskandılar. Bu başarıları, bu hizmetleri bu memleketin evladı olarak yaptık” dedi.

"OSB’den sonra en büyük hayalimiz Tren Hattı"

Çivril için hayati önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin kurulması ve yasal sürecin başlamasının önemine değinen Başkan Niyazi Vural “OSB bizimim vizyon projelerimizden biriydi. İş insanlarımız ve Çivril halkının desteği ile bu büyük projeyi hayat geçirdik. Şimdi ikinci büyük vizyon projemizi hayat geçirmek için çalışıyoruz. Çivril Tren hattını Sütlaç istasyonu üzerinden Afyonkarahisar ve Ankara’ya, Uşak üzerinden de İzmir’e bağlamak istiyoruz. Bunun için Çivril’den destek istiyoruz, bunu başarmak için 31 Martta oyunuza talibim” dedi.

“Doğalgaz İle Gelecek Nesillere Temiz Bir Çivril Bıraktık”

Çivril’de hayata geçen önemli çalışmalardan birinin de doğalgaz olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Niyazi Vural “hava kirliliği yüzünden kış mevsiminde nefes alamın imkansız hale geldiği Çivril’imizi doğalgaz ile buluşturduk. Bugün ilçe merkezindeki mahallelerimizin büyük bir kısmı doğalgaza kavuştu. Önümüzdeki dönem Kıralan, Haydan, İğdir gibi mahallelerimizde doğalgaz çalışması başlatacağız. Doğalgazı Çivril’in tamamına yayarak gelecek nesillere temiz bir Çivril ve büyük miras bıraktık” dedi.