ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

Denizli Ticaret Borsası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından birlikte hayata geçirilen toplam 45 bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 2. Etabı 20 bin ton kapasiteli Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi kapılarını açıyor. 


Çivril İlçesi Menteş Mahallesi Cumhuriyet_6 Caddesi’nde yer alan tesis 20 Mart Çarşamba günü saat 14.30'da düzenlecek tören ile tesis hizmete giricek.


“Başkan Tefenlili’den Açılışa Davet”


Açılış töreni için üreticileri davet eden Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili; “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ın büyük destekleri ile 45 bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 1. Etabı’nı geçtiğimiz günlerde üreticilerle buluşturmuştuk. Şimdi de Çivril İlçemizde yer alan 2. Etabımızı hizmete açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Tesisimiz Denizlilere ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisler yıllarca çiftçilerimize, üreticilerimize hizmet verecektir. Açılışımıza tüm üreticilerimizi ve Denizlilileri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.