ÇİVRİL İSTİKRAR VE HUZUR İSTEDİĞİ İÇİN YENİDEN ADAY OLDUM

ÇİVRİL İSTİKRAR VE HUZUR İSTEDİĞİ İÇİN YENİDEN ADAY OLDUM

Adaylığımızı Çivril istedi

Seçim çalışmalarına devam eden yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural “aday olmamızı Çivrilliler istedi” dedi. 

Siyasi beklenti ve makam sevdası olmadığını belirten başkan Vural “ben 22 yıldır aktif siyasetin içindeyim milletvekilliği adaylığı, ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği görevlerini en iyi şekilde ve layıkıyla yerine getirdim. Geldiğimiz süreçte Çivril halkı, yaptıklarımızın ve hizmetlerin devamı, huzur ve istikrar için bizim yeniden aday olmamızı istedi. Halkın içinden gelen biri olarak bu isteğe sırtımızı dönemezdik. Sevdamız Çivril” dedi.


Mahalle ziyaretlerinde halkın büyük ilgisi ile karşılanan Başkan Vural “Çivril için hedef ve projelerimiz var. Çivrilliler bu proje ve hizmetlerin yapılacağına inandığı için bizim yanımızda. Ben hiçbir zaman siyasi hırs içinde olmadım, olmam da. Belki de aday gösterilmeme nedeni budur. Çivril bana ne yapmamı söylerse ben onu yaparım. Hizmet et dediler ettik, borç öde dediler ödedik, OSB kur dediler kurduk, şimdi yeni hedefler gösterdiler onun için yeniden yola çıktık” dedi.
“Kırgın ya da kızgın değilim. Sadece Çivril’i düşünüyorum”


Adaylığı konusunda çok fazla polemik yapıldığına dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Başkan adayı Niyazi Vural “her zaman dediğim gibi, ben güzel, yaşanabilir ve huzur içinde bir Çivril hayal ediyorum. Siyasi çizgim ve hedeflerim hep bu yönde şekillendi. 22 yıldır üyesi olduğum AK parti beni yeniden aday göstermedi. Kırgın ya da kızgın değilim, Çivril’e olan vefa borcum, sevgim ve hedeflerim kırılmama, kızmama fırsat vermiyor. Çivril sevgim, istikrar ve huzur için Yeniden aday oldum. Kalbimdeki Çivril sevgisi Çivril için hayal ettiklerim ve hedeflerim daha büyük. Kızmaya, kırılmaya vaktim de yok o fıtratta biri de değilim” dedi. 

Tren yolu projemizi hayata geçirmek istiyoruz

Siyaset yaptığı süre içinde meclis üyesi ve belediye başkanı olarak Çivril için önemli projelere imza attıklarını belirten Başkan Niyazi Vural “doğalgaz ve Çivril Organize Sanayi Bölgesi olması için büyük çaba sarf ettiğimiz projelerimizdi. Bunları hayat geçirdik şimdi hedefimiz tren yolunu Uşak İzmir hattına ve Sütlaç Afyonkarahisar hattına bağlamak. Bunun için gerekli projeleri hazırladık Ulaştırma Bakanlığına sunduk. Önümüzdeki dönem, önce Sütlaç hattı bağlantısı olmak üzere Çivril tren yolu yatırım planına alınacaktır” dedi. 

Çivril’in Denizli’nin en büyük ilçesi olmasının ayrı bir sorumluluk yüklediğine dikkat çeken Başkan Niyazi Vural “merkez ilçelerden sonra en büyük ilçeyiz. Her açıdan Denizli’de önemli bir ilçeyiz. Onun için Çivril’i kaderine bırakma lüksümüz olamaz. Kazandırdığımız hizmetlerle Çivril hem Denizli’nin hem de Ege Bölgesinin gözde bir kenti oldu. Yeni dönem hedeflerimiz hayat geçince Çivril yeni bir çehre kazanacak” dedi.